Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Melodic Tiles

Ritmespel? Matchspel? Melodic Tiles is beide tegelijkertijd! Stap op het podium en speel deze ritmegame met muzikale stenen. Verdien de goedkeuring van de concertgangers en verzamel zoveel punten als je kan.

Hoe speel je Melodic Tiles?

Speel in elk level het veld leeg in dit muziekspel. Je kunt stenen wegspelen door groepjes met dezelfde kleur en hetzelfde instrument aan te klikken. De overige blokken storten vervolgens naar beneden, dus plan vooruit om te zorgen dat je nog genoeg blokken over hebt om samen te pakken. Als je vastzit, kun je de stenen opnieuw laten indelen of bommen gebruiken om enkele blokken op te blazen. De bommen die je over hebt aan het einde van elk level worden opgeteld bij je puntentotaal, dus haal alles eruit wat erin zit!

Melodic Tiles heeft twee verschillende gameplaymodi: Rehearsal en Concert. 

  • In Rehearsal, een ‘oefensessie’, is er geen tijdsdruk om de levels af te ronden. Je kunt dan op je eigen tempo de puzzels oplossen en tactieken uitproberen. 
  • De Concert-modus zet de knop om en gooit de moeilijkheidsgraad (en het spreekwoordelijke volume) flink omhoog. Het geeft je de echte ritme-gameplay waarbij je zo snel mogelijk de blokken wegspeelt. 

Weet jij aan het einde een staande ovatie van het publiek te verdienen?

Meer games zoals Melodic Tiles spelen?

Kun je geen genoeg krijgen van block blasting games zoals Melodic Tiles? Probeer eens onze andere puzzelspelletjes of denkspelletjes.

Wie heeft Melodic Tiles gemaakt?

Dit blokkenspel is ontwikkeld door Agame.

Wanneer is dit spel uitgebracht?

Melodic Tiles is uitgekomen in oktober 2023.