Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Friday Night Funkin': Big Brother

Laat je in Friday Night Funkin’: Big Brother weer meevoeren door het ritme van de muziek. Kun jij de beats volgen in dit spelletje uit de Friday Night Funkin’ serie?

Een aantal van de kandidaten uit de cast van Big Brother doen mee aan deze muziekwedstrijd, maar hoe lang kun jij mee blijven doen voor je van het podium geschopt wordt? Om door te mogen naar het volgende level van dit muziekspelletje moet je de pijltjestoetsen op het juiste moment indrukken terwijl de muziek draait. Kun jij het helemaal tot de finale halen?

Hoe speel je Friday Night Funkin’: Big Brother?

Net als de andere spelletjes uit deze populaire serie behendigheidsspelletjes, moet je de juiste pijltjestoetsen indrukken als ze precies overlappen met de pijl-icoontjes die bovenaan het scherm staan. Als het pijltje een staart heeft moet de de toets ingedrukt blijven houden totdat de staart ophoudt.

Spelbesturing

  • Druk op de PIJLTESTOETSEN om op de beat van de muziek mee te blijven swingen. Toets je mis, dan hoor je de plaat krassen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal coole games om uit te proberen:

  1. Super Friday Night Squid Challenge
  2. Timberman
  3. Stacky Run
  4. Fruit Master

Wie is de maker van Friday Night Funkin': Big Brother?

Friday Night Funkin': Big Brother is gemaakt door Kiz10.