Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Fruit Master

Hak je een weg door Fruit Master. Kun jij de keuken veroveren terwijl je messen alle kanten op gooit in dit fruitsnijspelletje?

Het spreekt voor zich dat je fruit ook zo in het echt in stukken wilt hakken! Gooi je messen naar partijen drijvende ananassen, sinaasappels en meer in dit culinaire actiespelletje. Kun je heerlijke smoothies maken in de blender voordat je mesjes op zijn? Tijdens elk uitdagend level verdien je munten die je kunt inruilen voor verschillende soorten messen.

Hoe speel je Fruit Master?

Hak verschillende soorten fruit en maak hier smoothies van in dit behendigheidsspelletje. Je krijgt maar een beperkt aantal messen in elk level, dus zorg ervoor dat je goed mikt!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om een mes te gooien.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens!

  1. Fruit Ninja
  2. Drift Boss
  3. Slice a Lot
  4. Pencil Rush online

Wie is de maker?

Fruit Master is gemaakt door 2play.