Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Royal Jigsaw

Royal Jigsaw is een prachtig legpuzzelspelletje waarin je de puzzelstukjes aan elkaar moet leggen om de plaatjes af te maken. Tegelijkertijd help je het prinsesje haar nieuwe kasteel helemaal mooi in te richten. Richt de kasteeltuin in en versier zeven luxe kamers in het paleis.

Hoe speel je Royal Jigsaw?

Er zijn verschillende delen van het nieuwe paleis die nog helemaal leeg staan. Er is dus een heleboel werk aan de winkel voor de prinses. Help haar de plaatjes in elkaar te puzzelen en verdien sterretjes. Het doen van verschillende klusjes om alles op te knappen kost telkens een of meer sterren.

Je kunt meer sterren verdienen door de puzzels met een hogere moeilijkheidsgraad te spelen. Je kunt altijd kiezen of je de legpuzzels met 24, 35 of 70 stukjes wilt spelen. Ook kun je een aantal bonusvoorwerpen gebruiken om de puzzelstukjes sneller op hun plaats te krijgen.

De afbeelding wordt al op de achtergrond van het puzzelbord getoond. Dit helpt je bij het vinden van de juiste stukjes. Zoek als eerste de hoekjes en de zijkanten. Zo kun je de rest van de puzzel makkelijker oplossen. Zodra je ze op de juiste plek hebt gelegd, blijven de puzzelstukjes op deze plek vastkleven. Dat is fijn, want je kunt ze dus niet per ongeluk van hun plek stoten.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om een puzzelstukje te pakken
  • Tik en houd de muisknop ingedrukt om het stuk naar het puzzelbord te slepen
  • In het selectiegebied van de puzzelstukjes kun je omhoog en omlaag vegen om alle stukjes te bekijken

Speel meer gratis online games zoals Royal Jigsaw

Als je dit spelletje leuk vindt, kijk dan ook even op onze puzzelspelletjespagina om meer van dit soort games te ontdekken. Het spel Home Makeover heeft een vergelijkbaar spelverloop, maar dan met tile-matching puzzels in plaats van legpuzzels om een huis te renoveren.

We hebben ook een grote verzameling spelletjes met prinsessen.

Wie is de maker van Royal Jigsaw?

Royal Jigsaw is gemaakt door 2Play.

Wanneer werd Royal Jigsaw voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 30 januari 2024.