Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Skribbl.Io

Je hebt nog nooit een io-spelletje als dit gespeeld! Bewijs dat jij fantastische tekenvaardigheden hebt in Skribbl.io. Je daagt andere spelers van over de hele wereld uit in een eindeloze kunstwedstrijd. Ontdek of jij de hoogste score kunt halen en maak indruk met je snel gemaakte “krabbels”. 

Jullie spelen om de beurt in dit io-spel. Kun jij raden wat de andere spelers tekenen? Het kan alles van sinaasappels tot de president van de Verenigde Staten zijn! Als jij als eerste het juiste antwoord raadt, verdien je een heleboel punten. 

Zodra het jouw beurt aan de tekentafel is, heb je slechts 80 seconden de tijd om een tekening te maken die de andere spelers moeten zien te raden. Gelukkig kun je uit drie woorden kiezen voor je de virtuele kwast oppakt in dit spannende multiplayerspel

Hoe speel je Skribbl.Io?

Het doel van Skribbl.io is om zoveel mogelijk punten te verdienen in een aantal rondes waarin je moet raden wat de andere spelers tekenen. Je krijgt ook de gelegenheid om indruk op ze te maken met je eigen vaardigheden zodra het jouw beurt is in dit tekenspelletje

Spelbediening 

Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om kleuren, het verfemmertje en meer te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze te selecteren en gebruiken.  

Toetsenbord 

  • GEBRUIK HET TOETSENBORD om berichten naar andere spelers te sturen en elke tekening te raden.

Wat zijn de tips en trucs voor Skribbl.io?

  • Is een andere speler heel irritant of negeert hij zijn beurt? Je kunt stemmen om die speler uit het spel te zetten met de “Votekick”-knop. 
  • Als niemand je tekening kan raden, kun je altijd een hint op het tekenbord schrijven. 
  • Bereid je voor om alles te tekenen. Je kunt zelfs woorden krijgen als “bloedneus” of “Parijs”. 

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar geweldige creatieve spelletjes. Maar als je een echte uitdaging zoekt, probeer dan Pixel Art 3D

Wie is de maker van Skribbl.Io?

Dit spel is gemaakt door ticedev, een spelontwikkelaar uit Duitsland.