Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Gartic.io

Weet jij het langer dan je tegenstanders vol te houden in Gartic.io? Het is een geweldig, competitief en volledig gratis te spelen teken- en raadspelletje.

Je moet goed op het tekenbord letten terwijl elke speler tal van willekeurige dingen als dieren en beroemdheden probeert te tekenen. Kun jij razendsnel raden wat er getekend wordt en een heleboel punten verdienen? Jij krijgt ook de kans om te tekenen in dit gratis multiplayerspelletje.

Er zijn een heleboel spelers die wachten om het tegen je op te nemen in de openbare ruimtes, maar je kunt ook een privésessie voor jou en je vrienden opzetten. Vergeet ook de themaruimtes niet. Deze concentreren zich op een bepaald onderwerp. Zo kun je personages uit videogames en films tekenen, beroemde sporters of zelfs verschillende rassen van superschattige honden.

Hoe speel je Gartic.io?

Teken om de beurt terwijl je andere spelers uitdaagt. Je verdient een heleboel punten als je raadt wat er getekend wordt, zeker als je de eerste speler bent om het goed te raden.

Spelbediening

Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om verschillende verfkleuren en meer te kiezen.
  • KLIK MET LINKS EN SLEEP om op het bord te tekenen.

Toetsenbord

  • GEBRUIK HET TOETSENBORD om jouw antwoord in te voeren of een opmerking in het chatvenster te plaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar geweldige tekenspelletjes om uit te proberen!

  1. Skribbl.io
  2. Pinturillo 2
  3. Best.Letsdraw.it
  4. 3D Color by Number

Wie is de maker?

Je gelooft het misschien niet, maar Gartic.io is gemaakt door Gartic!

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!