Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dust Buster.io

Tijd voor een grote schoonmaak in Dust Buster.io! Bundel je krachten met een robotstofzuiger in dit totaal geschifte multiplayerspelletje!

Helaas heeft hij de neiging ietwat te overdrijven. Net als zijn rivalen, vooral als ze groter worden in dit knotsgekke .io-spelletje! Je stofzuiger begint klein, maar kan groot genoeg worden om alles op te zuigen, van verkoopautomaten tot hele vliegtuigen!

Hoe speel je Dust Buster.io?

Schiet een robotstofzuiger te hulp in dit leuke online spelletje terwijl hij deelneemt aan een schoonmaakwedstrijd. Jij moet hem de grootste van de stad proberen te maken voordat de klok op nul staat. Hoe meer dingen hij opzuigt, hoe groter hij wordt!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om je stofzuiger te besturen.
  • BEWEEG DE MUIS om hem in verschillende richtingen te laten bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier spannende online spelletjes om uit te proberen!

  1. Hungry Shark Arena
  2. Super Tornado.io
  3. Worms.Zone
  4. Among.io

Wie is de maker?

Dust Buster.io is gemaakt door Hit Games.