Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Poke.io

Een klein sneetje kan heel wat problemen opleveren in Poke.io! Voorkom dat je wordt geprikt door je tegenstanders in dit online actiespelletje voor meerdere spelers.

Ze zullen je echter niet met hun vingers proberen te prikken. Nee, ze gebruiken alles van speren tot zwaarden en andere ongelooflijk scherpe wapens in dit .io-spelletje. Vecht terug terwijl je honderden kristallen en boosters verzamelt.

Deze helpen je sterker te worden of voorzien je van een een tijdelijke kracht als supersnelheid. Er zijn ook coole wapens en extra personages die je tussen de levels door kunt ontgrendelen. De laatste speler die aan het einde van elke ronde niet in rauw vlees is veranderd, wint!

Hoe speel je Poke.io?

Prik je vijanden voordat ze jou kunnen prikken in dit vechtspelletje. Val ze aan met een verscheidenheid aan wapens en boosters, maar kijk uit! Er zijn ook items die je zullen vertragen of je gezichtsveld beperken!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om je personage te besturen.
  • BEWEEG DE MUIS om ze te besturen.
  • LAAT DE LINKERMUISKNOP LOS voor een korte snelheidsboost.

Soortgelijke spelletjes

Als je nog meer spannende online spelletjes zoekt, check dan deze geweldige titels!

  1. Hole.io
  2. Evowars.io
  3. Hungry Shark Arena
  4. Draw Attack

Wie is de maker?

Poke.io is gemaakt door BPTop.