Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Cute Coloring Games

Cute Coloring Games is een online tekenspelletje vol leuke kleurplaten. Kies eerst een plaatje om over te trekken. Als je het plaatje mooi hebt nagetekend, kun je de potloden, krijtjes en stiften gebruiken om de afbeelding in te kleuren.

Hoe speel je Cute Coloring Games?

Tik op een thema en kies een kleurplaat uit het overzicht. Eerst kun je de afbeelding natekenen door de lijntjes stukje voor stukje over te trekken. Volg de stippen en maak ze allemaal groen. Je kunt altijd de muisknop loslaten of je vinger optillen om je hand te verplaatsen als dat prettiger tekent.

Als je klaar bent met overtrekken, kun je de kleurplaat die je hebt nagetekend ook inkleuren.Je kunt kiezen tussen dunne en dikke stiften, potloden en krijtjes. Druk op de Terug-knop om je laatste actie ongedaan te maken. Met de gum kun je lijntjes die je opnieuw wilt tekenen uitwissen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Houd de muisknop ingedrukt en beweeg de muis om te tekenen

Speel meer gratis online spelletjes zoals Cute Coloring Games

Als je dit kleurplaat-spelletje leuk vindt, bekijk dan ook onze gehele verzameling kunst- en creativiteitsspelletjes. Hier vind je een heel assortiment aan kleurplaten, tekenspelletjes, en schilderspelletjes waar geen rommel en geklieder aan te pas komt.

Wie is de maker van Cute Coloring Games?

Cute Coloring Games is gemaakt door YAD.

Wanneer werd Cute Coloring Games voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht in maart 2024.