Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Pin Detective

Pin Detective is een puzzelspel waarin je de pinnen moet wegtrekken om voorwerpen te pakken of vermijden. Onderzoek de verdwijning van de rijke erfgename Elizabeth. Verken haar verlaten landhuis, ontdek aanwijzingen, en verzamel geld om het gebouw te renoveren.

Hoe speel je Pin Detective?

De rijke erfgename Elizabeth woont in een oud landhuis. Er wordt gezegd dat het er spookt, en nu is ze midden in de nacht op mysterieuze wijze verdwenen. Help de jonge detective het griezelige landhuis binnen te dringen en verzamel aanwijzingen. Kun jij deze vreemde zaak oplossen?

Trek de pinnen in de juiste volgorde weg om de munten, sleutels en andere nuttige voorwerpen te pakken. Met zaklampen, sleutels en een camera kan je deuren openen, de weg door de donkere gangen vinden en paranormale gebeurtenissen op de foto vastleggen als bewijs.

Onderweg kom je ook kwaadaardige geesten, hongerige weerwolven en andere bovennatuurlijke monsters tegen. Verjaag ze met vallende stenen, vuur, bommen en water.

Pas op, want als je de pinnen er in de verkeerde volgorde uittrekt, raken de voorwerpen beschadigd en/of raakt je detective gewond!

Speel meer gratis online spelletjes zoals Pin Detective

Gamee JSC heeft een aantal andere leuke puzzelgames gemaakt, waarvan vele zijn gebaseerd op nepadvertenties. Daar hebben ze dan echte spellen van gemaakt vol leuke puzzels. Probeer bijvoorbeeld de Connect-puzzel Hero Pipe. Of renoveer het huis in de speldenpuzzels Home Pin 1 en Home Pin 2.

Op onze verzamelpagina voor puzzel spelletjes vind je ons volledige overzicht van gratis online puzzelgames.

Wie is de maker van Pin Detective?

Pin Detective is gemaakt door Gamee JSC. 

Wanneer werd Pin Detective voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 13 juni 2024.