Kinderspelletjes

 • Wheely 5: Armageddon
  Spelen
  Wheely 5: Armageddon
  31776 keer gespeeld

 • Bob The Robber 3
  Spelen
  Bob The Robber 3
  28315 keer gespeeld

  Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's en meer probeert te ontwijken.

  Bob The Robber 3 is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • My New Room
  Spelen
  My New Room
  47552 keer gespeeld

  Richt je favoriete kamer in! Kies meubels, decoraties, kleuren en nog veel meer!

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  16887 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Baby Hazel Goes Sick
  Spelen
  Baby Hazel Goes Sick
  55616 keer gespeeld

 • Zoek de verschillende: lieve baby's
  Spelen
  Zoek de verschillende: lieve baby's
  2845 keer gespeeld

  Deze schattige baby's zijn allemaal hetzelfde ... of niet? Probeer de verschillen te vinden in deze grappige en uitdagende puzzelgame.

 • Adam and Eve: Sleepwalker
  Spelen
  Adam and Eve: Sleepwalker
  7109 keer gespeeld

  O, nee! Adam slaapwandelt over het Noordpoolgebied! Je moet hem goed in de gaten houden terwijl hij naar huis wankelt en in bed stort in dit hilarische zoek-en-klik avonturenspel. Kun jij hem helpen hongerige ijsberen te vermijden, op sleeën rijden en meer?

 • Legpuzzel: schattige getekende beertjes
  Spelen
  Legpuzzel: schattige getekende beertjes
  631 keer gespeeld

  Deze superschattige beertjes kunnen zich nauwelijks inhouden. In dit grappige en knuffelachtige legpuzzelspel kunnen ze nauwelijks wachten totdat je al hun puzzels hebt gelegd. Probeer de drie verschillende spelmodussen uit: speel eerst de gemakkelijke en daarna de gemiddelde of moeilijke modus!

 • Legpuzzel: getekende katten
  Spelen
  Legpuzzel: getekende katten
  1891 keer gespeeld

  Kun jij alle tekeningen van deze schattige katten weer terug in elkaar zetten? Er staan je wel twaalf puzzels te wachten in dit online legpuzzelspel!

 • Schattige dierenparen
  Spelen
  Schattige dierenparen
  141 keer gespeeld

  Kun jij alle schattige dierenparen vinden in dit uitdagende geheugenspelletje? Draai de kaarten zo snel mogelijk om, want voordat je het weet is de tijd verstreken en moet je weer opnieuw beginnen.

 • Schattige plaatjes vinden
  Spelen
  Schattige plaatjes vinden
  2991 keer gespeeld

  Dit schattige geheugenspel is perfect voor jonge en oudere spelers. Hoe snel kun jij de identieke plaatjes vinden? Probeer alle speltypen te voltooien en vergeet niet om een vriend of vriendin uit te nodigen in de modus voor twee spelers!

 • Bob de slak 2
  Spelen
  Bob de slak 2
  123819 keer gespeeld

  Bob de slak is terug en deze keer moet hij naar de verjaardag van zijn opa!

 • Puzzel deluxe
  Spelen
  Puzzel deluxe
  9424 keer gespeeld

  Kun jij deze uitdagende puzzels met prachtige foto's van wolven en andere wilde dieren allemaal oplossen? Kies het aantal puzzelstukjes en ga aan de slag in dit online spel.

 • 1 + 2 + 3
  Spelen
  1 + 2 + 3
  4532 keer gespeeld

  Hoeveel van deze uitdagende wiskundeproblemen kun jij oplossen? Doe je uiterste best om de oplossingen van elk van hen te vinden voordat de tijd verstreken is in dit educatieve online spel.

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  2383 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Snakes and Ladders
  Spelen
  Snakes and Ladders
  8469 keer gespeeld

  Word jij de eerste speler die de bovenkant van het bord bereikt in deze online versie van het klassieke spel? Je kunt de originele versie spelen, maar ook een paar grappige variaties. Er is er een met vallen en ladders en een andere met waanzinnige kanonnen die je over het bord heen schieten!

 • Virtual Keyboard
  Spelen
  Virtual Keyboard
  43967 keer gespeeld

  Kies je instrument en probeer de gekozen melodie te herhalen.

 • Mandala-kleurboek
  Spelen
  Mandala-kleurboek
  10667 keer gespeeld

  Verken de wereld van mandala in dit unieke en spirituele kleurspel. Vul de ontwerpen met levendige rode, gele, groene en meer kleuren.

 • Toon Cup 2016
  Spelen
  Toon Cup 2016
  30690 keer gespeeld

  Kies je favoriete land en vervolgens 3 toons in dit fantastische cartoonspel, Toon Cup 2016! De knoppen leer je snel genoeg en de 2D-plaatjes zien er prachtig uit! Ga ervoor in dit voetbalspel!

 • My Slime Mixer
  Spelen
  My Slime Mixer
  30004 keer gespeeld

  Slijm maken is dolle pret, maar in de echte wereld wordt dat al gauw een kliederboel. Dus waarom maak je geen virtueel slijm met deze te gekke online game? Na het mixen kan je glitters en andere coole versieringen toevoegen. En als je klaar bent, kan je het platmeppen, erop trappen, met een stamper tekeer gaan, of alledrie doen!

 • Kleurboek: terug naar school
  Spelen
  Kleurboek: terug naar school
  3090 keer gespeeld

  Laat zien hoe trots je bent op je school met dit leuke online kleurspel. Bereid je voor op een nieuw schooljaar door deze coole plaatjes in te kleuren.

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spelen
  Animal Coloring Pages for Kids
  10583 keer gespeeld

 • Magic Piano Tiles
  Spelen
  Magic Piano Tiles
  186428 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Kinderkamer versieren
  Spelen
  Kinderkamer versieren
  3525 keer gespeeld

  Deze slaapkamer ziet er nogal saai uit, al is het behang wel vrolijk! Kun jij wat leuke meubels en andere spullen uitkiezen in dit online ontwerpspel? Laat je fantasie de vrije loop!

 • Wieltje 3
  Spelen
  Wieltje 3
  28816 keer gespeeld

  Beleef samen met dit autootje de leukste avonturen en verover het hart van de meisjesauto van je dromen!

 • Stadpuzzels
  Spelen
  Stadpuzzels
  50723 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een uitdaging? Ontdek dan hoe snel je deze beroemde steden weer heel kunt maken in dit leuke puzzelspel. Je kunt zelfs kiezen uit hoeveel stukjes je puzzel bestaat.

 • Pizzafeest
  Spelen
  Pizzafeest
  7033 keer gespeeld

  Dit is een van de meest populaire pizzeria's in de stad en het is er altijd druk. Kun jij alle klanten netjes bedienen? Neem hun bestellingen op en zorg ervoor dat ze de juiste pizza's krijgen in dit leuke managementspel.

 • Wheely 7: Detective
  Spelen
  Wheely 7: Detective
  22150 keer gespeeld

  Je favoriete cartoon-auto is terug! Ben je klaar voor een nieuw en uitdagend avontuur met Wheely?

 • Terug naar school: dieren inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: dieren inkleuren
  2148 keer gespeeld

  In deze online inkleurgame kan je allerlei verschillende dierenafbeeldingen versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige honden, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Hamburgertijd
  Spelen
  Hamburgertijd
  32370 keer gespeeld

  Deze mensen smullen van een lekkere hamburger, daarom komen ze allemaal in jouw café eten! Neem hun bestellingen op en zorg dat je de hamburgers rijkelijk voorziet van alle ingrediënten in dit leuke managementspel. Probeer alle klanten tevreden te houden zodat ze steeds weer terugkeren.

 • Kleurboek met dinosaurussen
  Spelen
  Kleurboek met dinosaurussen
  250 keer gespeeld

  In dit online inkleurspel kun je allerlei dinosaurussen versieren. Teken de afbeeldingen na of laat je fantasie de vrije loop, net als een jagende dinosaurus! Ontwerp voor deze superschattige hagedissen allerlei te gekke stijlen met een hele reeks waanzinnig gave kleuren.

 • Bob de slak 4
  Spelen
  Bob de slak 4
  30880 keer gespeeld

  Trek je ruimtepak aan en ga weer met Bob de slak mee op missie om de planeet te redden. Ga mee met de avontuurlijke ruimtemissie met omgekeerde zwaartekracht om onze slome slak te helpen door de barrières te komen. Verzamel alledrie de verborgen sterren in elk level. Klaar om er een slakkengangetje in te zetten?

 • Bouwstenen
  Spelen
  Bouwstenen
  8417 keer gespeeld

  Kun jij een mooie straat maken van al deze kleurige stenen? Ontwerp mooie rijtjeshuizen of een cool café en voeg mensen en verkeersborden toe.

 • Kleurboek: schattige eenhoorn
  Spelen
  Kleurboek: schattige eenhoorn
  3042 keer gespeeld

  Dit kleurboek staat vol superschattige eenhoorns. Hoe ga jij ze versieren in dit online kleurspel? Kies uit de talloze kleuren en laat je verbeelding de vrije loop!

 • Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  Spelen
  Kids Jigsaw Puzzles: Zoo Fun
  1542 keer gespeeld

  Dit supergrappige puzzelspel heeft een heleboel plezier voor je in petto. Zet grappige afbeeldingen in elkaar van een pinguin op een skibaan, een schildpad in de speeltuin en zelfs een krokodil die met haar laatste naaiproject bezig is. Hoe snel zet jij elke legpuzzel terug in elkaar?

 • Cut The Rope Experiments
  Spelen
  Cut The Rope Experiments
  25145 keer gespeeld

  Het kleine groene monstertje Om Nom is terug en is hongeriger dan ooit te voren! Speel samen met de Professor, een gestoorde (maar geen slechte) wetenschapper die vastbesloten is Om Nom's snoepjes-gefascineerde gedrag te bestuderen door een serie van experimenten. 200 levels en nog veel meer in de toekomst!