Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Kids Spelletjes

Over Onze Kids Spelletjes

Onze kidsspelletjes zijn supergeweldig! Er valt zo veel te doen in deze leuke en uitdagende onlinespelletjes. Ga op een epische reis op zee en of help een dappere grotbewoner terwijl hij op een zoektocht naar zijn vriendin gaat. Je kunt samenwerken met je favoriete tekenfilmfiguren in spelletjes zoals PAW Patrol: Air Patroller. Als je houdt van Nickelodeon-shows,  kun je meedoe aan een hilarische racetoernooi in SpongeBob SquarePants: The Great Snail Race.

Wat zijn de beste Kids Spelletjes?

 1. Pizzafeest
 2. Baby Hazel Goes Sick
 3. Popsy Princess: Spot the Difference
 4. Supermeid: tweelinggeboorte
 5. Krijg 24
 6. Dr. Panda School
 7. Christmas Magic Piano Tiles
 8. DOP: Draw One Part
 9. My Slime Mixer
 10. Dr. Panda's Daycare

Wat zijn de nieuwste Kids Spelletjes?

Er zijn ook tal van geweldige rekenspelletjes en andere educatieve spelletjes. Met sommige kun je je vermenigvuldigvaardigheden verbeteren terwijl je met andere je spelling oefent. We hebben verschillende spannende muziekspelletjes, maar lukt het jou om in het ritme te blijven?  Als je liever in de keuken bent, probeer dan eens onze geweldige kookspelletjes. Er zijn heel veel lekkere maaltijden die je kunt maken en een heleboel heerlijke recepten die op je wachten.

Wat zijn de beste Kids Spelletjes op mobiel?

 1. Pizzafeest
 2. Christmas Magic Piano Tiles
 3. Baby Hazel Goes Sick
 4. Popsy Princess: Spot the Difference
 5. Supermeid: tweelinggeboorte

Bordspelletjes spelen is een geweldige manier om een regenachtige dag door te brengen. Probeer een van onze gave Mahjong-spelletjes. Het is een eeuwenoud spelletje dat spelers over de hele wereld al generaties lang uitdaagt. Ludo is nog een fantastisch bordspelletje die je zelfs met je vrienden kunt spelen! Deze en nog veel meer andere titels staan je te wachten in deze collectie van gratis online spelletjes.