Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

OddBods: Looney Ballooney

Fuse staat op het punt om aan een fantastisch avontuur te beginnen in OddBods: Looney Ballooney!

Alles is mogelijk in dit snoezige OddBods-spelletje dat is gebaseerd op de populaire animatieserie van One Animation. Fuse heeft net de lekkerste pannenkoeken op en wil de rest van de dag de buurt verkennen, maar niet te voet. Hij kiest namelijk voor het luchtruim in dit snoezige puzzelspelletje dat geweldig is voor kinderen van alle leeftijden!

Een heteluchtballon zou nu wel handig zijn, maar Fuse heeft op dit moment alleen maar een paar kleinere ballonnen. Die helpen hem om rond te zweven. Helaas zijn er een heleboel irritante voorwerpen die zijn pad blokkeren en hij raakt nogal gefrustreerd.

Kun jij ze weghalen, zodat hij zijn reis kant voortzetten? Dat zou Fuse echt op prijs stellen. Je weet waarschijnlijk wel hoe boos hij kan worden. Hij ontploft echt als een cactus zijn ballonnen doorprikt!

Hoe speel je OddBods: Looney Ballooney?

Ga mee met Fuse terwijl hij door OddBods' buurt zweeft in dit geweldige avontuurspelletje. Verwijder voorwerpen die zijn vliegroute blokkeren in elke leuke en uitdagende level.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren.
  • KLIK MET LINKS op voorwerpen die het pad van Fuse blokkeren.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar fantastische online spelletjes die je geweldig zult vinden!

  1. Ballooner
  2. Shaun the Sheep: Sheep Stack
  3. Love Pins
  4. Vex 5

Wie is de maker?

One Animation created OddBods: Looney Ballooney.