• Prinsessen-influencers: zomerverhaal
  Spelen
  Prinsessen-influencers: zomerverhaal
  49 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen willen graag populaire influencers worden. Help ze in dit online aankleed- en ontwerpspel om op gang te komen met een paar vlugge make-overs. Welke soorten make-up moeten ze uitproberen? Welke gave outfits zullen ze met al hun nieuwe volgers delen? Het is bijna tijd om een keuze te maken!

 • Mermaid Princesses
  Spelen
  Mermaid Princesses
  2782 keer gespeeld

  Deze onderwaterprinsessen zijn op zoek naar een nieuwe outfit. Welke zullen ze eerst eens proberen?

 • Prinses zeemeermin: bevalling
  Spelen
  Prinses zeemeermin: bevalling
  3693 keer gespeeld

  De prinses gaat bevallen! Ze bevindt zich in het paleis en moet zo snel mogelijk naar het ziekenhuis! Kan jij haar helpen terwijl ze de koninklijke ziekenkoets roept en al haar spulletjes inpakt in deze medische simulatiegame? Je assistentie zal ook nodig zijn in het ziekenhuis.

 • Instafotoprofiel van de zeemeermin
  Spelen
  Instafotoprofiel van de zeemeermin
  2235 keer gespeeld

  Deze betoverde prinses is haar pagina op haar favoriete socialmediasite aan het updaten. Kun jij haar helpen in dit online aankleed- en ontwerpspel? Kies verhalen die ze met haar vriendinnen kan delen en vergeet niet om een selfie van haar nieuwste outfit te maken.

 • Zeemeerminnen weer tot leven brengen
  Spelen
  Zeemeerminnen weer tot leven brengen
  3899 keer gespeeld

  Deze arme zeemeermin is in levensgevaar! Kan jij deze dokter helpen om haar te redden in deze waanzinnige medische simulatiegame? Hij wacht al op je bij het strand.

 • Prinsessen: meerminnenfeest
  Spelen
  Prinsessen: meerminnenfeest
  2149 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen leven in de zee. Ze willen een feest geven, maar het dreigt helemaal in de soep te lopen! Een schildpad heeft de oorbellen van een van de prinsessen gestolen en alle versieringen liggen verspreid door de grot. Kun jij ze een handje helpen in dit online spel voor meiden?

 • Zeemeerminprinses kussen onder de mistletoe
  Spelen
  Zeemeerminprinses kussen onder de mistletoe
  8089 keer gespeeld

  De zeemeerminprinses en haar knappe vriendje willen een romantisch ogenblik onder de mistletoe vieren zonder dat iemand dat ontdekt. Kun je ze helpen een paar kusjes te stelen zonder dat ze worden ontdekt in dit kerstspel voor meisjes?

 • Prinses zeemeermin: huidarts
  Spelen
  Prinses zeemeermin: huidarts
  2370 keer gespeeld

  Deze arme prinses heeft te kampen met vreselijke eczeem en andere huidproblemen! Laten we haar snel naar de dokter brengen in deze online medische game. Kan jij haar helpen om snel weer de oude te worden?

 • Lekker shoppen met de meiden
  Spelen
  Lekker shoppen met de meiden
  941 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze trendy meiden om de kledingwinkels onveilig te maken. Ga met ze mee op zoek naar een paar te gekke nieuwe stijlen in hun favoriete winkels en boetiekjes. Help ze om allerlei gave kleding, accessoires en nog veel meer uit te kiezen!

 • Lovely Mermaid
  Spelen
  Lovely Mermaid
  531 keer gespeeld

  Dompel jezelf onder in dit waterige liefdesverhaal!

 • Huis van de Zeemeermin
  Spelen
  Huis van de Zeemeermin
  1712 keer gespeeld

  Maak een huis in het water voor deze zeemeermin!

 • Make-up salon voor zeemeerminnen
  Spelen
  Make-up salon voor zeemeerminnen
  2531 keer gespeeld

  Deze twee zeemeerminnen willen graag nieuwe make-up uit te proberen. Daarom gaan ze naar een onderzeese salon die gespecialiseerd is in lippenstift, oogschaduw en nog veel meer. Kan jij ze helpen om te beslissen wat ze het beste als eerste kunnen uitproberen in dit online make-overspel voor meisjes?

 • Meermin met humeurwisselingen
  Spelen
  Meermin met humeurwisselingen
  692 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin is de laatste tijd een beetje humeurig. Kan jij haar een beetje opvrolijken in deze grappige en knotsgekke online game? Help met allerlei leuke activiteiten om haar humeur te verbeteren.

 • Prinsessen: hete zomerdagen
  Spelen
  Prinsessen: hete zomerdagen
  548 keer gespeeld

  Bij heet weer passen hete stijlen! Help deze drie modebewuste meiden om de zomerhitte te lijf te gaan in deze zomerse aankleedgame. Ze gaan lekker ontspannen bij hun favoriete zwembad, dus ze hebben de perfecte outfits nodig.

 • Prinsessen: muziekpodium
  Spelen
  Prinsessen: muziekpodium
  716 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor deze rockende prinsessen om het podium onveilig te maken in deze online aankleedgame. Kun jij ze alle zes helpen om een gave outfit uit te kiezen voordat hun volgende show van start gaat?

 • Princesses: Favorite Brands Shopping
  Spelen
  Princesses: Favorite Brands Shopping
  666 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor deze prinsessen om in de boetiekjes van dit te gekke winkelcentrum op zoek te gaan naar een paar van hun lievelingsmerken. Help jij ze om allerlei gave outfits, make-up en accessoires te vinden in dit online shop- en aankleedspel?

 • Mermaid Barista: Latte Art
  Spelen
  Mermaid Barista: Latte Art
  684 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin went nog aan haar nieuwe leven op het land. Ze heeft net een nieuw baantje als barista in een koffiezaak. Help jij haar om al haar klanten te serveren in dit bedrijfssimulatiespel? Ze moet caffè americano's en latte's voorbereiden en kiezen welke versieringen ze in de schuim doet. Met de blaadjes, poesjes, beertjes en nog veel meer kan ze er een waar kunstwerk van maken!

 • Harajuku Japan Fashion
  Spelen
  Harajuku Japan Fashion
  213 keer gespeeld

  Deze trendy prinses en haar vriendinnen zijn net in Tokyo in Japan aangekomen. Ze staan te trappelen om de nieuwste stijlen te checken in Harajuku, het beroemde modedistrict van de stad. Ga dus met ze mee shoppen en probeer allerlei te gekke outfits uit in dit online aankleedspel.

 • Zeemeermin Decoreren
  Spelen
  Zeemeermin Decoreren
  3468 keer gespeeld

  Richt deze leefomgeving van de zeemeerminnen zo leuk mogelijk in.

 • IJsjes eten op het verjaardagsfeestje
  Spelen
  IJsjes eten op het verjaardagsfeestje
  656 keer gespeeld

  Het is bijna tijd voor de trendy meid van deze aankleedgame om haar verjaardag te vieren. Kies jij een paar te gekke outfits uit voor haar en haar vriendinnen? Ze zijn van plan om de hele middag overheerlijke ijsjes op te smikkelen. Jij mag kiezen welke smaak ze als eerste uitproberen.

 • Magische zeemeermin: naar de kapper
  Spelen
  Magische zeemeermin: naar de kapper
  1361 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin wil graag een nieuwe look! Kun jij haar helpen met haar kapsel in dit online make-overspel? Geef haar ook een nieuwe outfit en zorg dat ze er magisch uit komt te zien.

 • Prinsessen: universiteitsroddel
  Spelen
  Prinsessen: universiteitsroddel
  673 keer gespeeld

  Het gerucht gaat dat een van deze prinsessen het meest modieuze meisje van de universiteit is. Kun jij bepalen welke prinses dat is in dit online aankleed- en ontwerpspel? Kies hun outfit, make-up en accessoires en zorg dat ze er fantastisch uitzien!

 • Girly Summer Patterns
  Spelen
  Girly Summer Patterns
  222 keer gespeeld

  De zomer is aangebroken en deze trendy meiden komen met de nieuwste stijlen voor de dag. Ga met ze mee op zoek naar de perfecte outfits voor een fietstocht, lekker luieren in de tuin en een dolle barbecue.

 • Blondie op bezoek bij zeemeermin
  Spelen
  Blondie op bezoek bij zeemeermin
  767 keer gespeeld

  Het is tijd dat deze meid haar beste vriendin een bezoekje brengt. Maar ze heeft één probleem: het is een zeemeermin! Kan jij haar in deze aankleedgame helpen om zich klaar te maken voor een betoverende onderzeese reis? Als eerste moet ze waterbestendige make-up opdoen!

 • Mermaid Princess Dress Up
  Spelen
  Mermaid Princess Dress Up
  33 keer gespeeld

  Wikkel jezelf in kleurrijk koraal en zorg dat je de mooiste van de zee wordt!

 • Zeemeermin in Tokio
  Spelen
  Zeemeermin in Tokio
  453 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin heeft er altijd van gedroomd om Japan te bezoeken. Nu ze op magische wijze is veranderd in een mens, kan ze erheen vliegen zonder de oceaan over te zwemmen. Welke koffer moet ze meenemen? Help haar beslissen en zorg ervoor dat de koffer niet te zwaar is voor de vlucht voordat ze een outfit voor haar eerste dag in Tokio.

 • Aqua Fashion Style
  Spelen
  Aqua Fashion Style
  19 keer gespeeld

  Kleed deze waterliefhebbende fashionista voor een perfect dagje aan de kust!

 • Koffiezaak van de zeemeermin
  Spelen
  Koffiezaak van de zeemeermin
  293 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin woont nu op het droge en ze is haar eigen koffiezaakje begonnen. Kun jij haar helpen met de voorbereidingen voor de openingsdag in dit schattige simulatiespel? Kies de drankjes voor het menu, zoek de beste ingrediënten en nog veel meer.

 • Zeemeermin: make-upkamer
  Spelen
  Zeemeermin: make-upkamer
  58 keer gespeeld

  Het is een puinhoop in de make-upkamer van deze zeemeermin. Zou jij haar kunnen helpen om de kamer op te ruimen? Ze moet ook wat spulletjes terugvinden die ze is kwijtgeraakt. Hoe snel kun jij alle verborgen voorwerpen vinden?

 • Zeemeermin inkleuren
  Spelen
  Zeemeermin inkleuren
  107 keer gespeeld

  Het onderkomen van deze zeemeermin ziet er ongezellig uit, dus geef het een vrolijk kleurtje!

 • Meerminprinses: gouden look
  Spelen
  Meerminprinses: gouden look
  945 keer gespeeld

  Deze prinses ziet er schitterend uit in goud. Nou, in gouden patronen en stof, bedoelen we! Kun jij haar helpen met het kiezen van een paar outfits en schattige make-up waarmee ze schittert in dit online verkleedspel voor meiden?

 • Verliefde zeemeermin
  Spelen
  Verliefde zeemeermin
  1497 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin viert haar verjaardag met de liefde van haar leven. Kun jij ze helpen om zich voor te bereiden voor een magische avond in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Princess: Bonfire Night
  Spelen
  Princess: Bonfire Night
  0 keer gespeeld

  De avond is perfect voor een gezellig kampvuurtje. De lucht is helder en de vriendinnen van deze prinsessen hebben wel zin in een feestje. Help jij ze in dit aankleedspel om zich klaar te maken? Ze moeten de juiste outfits uitkiezen.

 • Zeemeerminprinses: avondje stappen
  Spelen
  Zeemeerminprinses: avondje stappen
  1059 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin probeert nog steeds aan haar nieuwe leven op het land te wennen. Ze heeft geen flauw idee wat ze moet aantrekken voordat ze haar huis verlaat en allerlei leuke avonduitjes gaat beleven. Kan jij haar helpen om wat coole kleding uit te kiezen in deze online aankleedgame?

 • Ontwerp een zeemeerminnenkat
  Spelen
  Ontwerp een zeemeerminnenkat
  1659 keer gespeeld

  Deze magische katjes leven in de zee en ze zijn op zoek naar een nieuwe vriendin. Kan jij er eentje voor hen maken in deze betoverende designgame? Je kan uitkiezen wat voor haarkleur ze krijgt, wat voor strikje ze moet dragen en nog veel meer.

 • Zeemeerminprinses: meisjes/jongensachtig
  Spelen
  Zeemeerminprinses: meisjes/jongensachtig
  2159 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin probeert een paar coole stijlen uit nu ze op het land woont. Ga met maar mee op zoek naar een paar nieuwe outfits die echt haar persoonlijkheid weergeven. Ze wil er een die fantastisch is voor een elegant avondje stappen en een andere die haar ambitieuze en moedige kant laat zien. Kan jij haar helpen kiezen wat ze aan moet trekken in dit aankleedspel?