Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mermaid Wonders Hidden Object

Mermaid Wonders Hidden Object is een puzzelspelletje dat zich afspeelt in het onderwaterrijk van zeemeerminnen. Kun jij alle voorwerpen vinden die verborgen zijn in de zee?

Dit verborgen voorwerp-spelletje heeft meer dan 100 levels vol prachtige illustraties van mythische zeewezens met het bovenlichaam van een vrouw en een lange, visachtige staart. Er zijn zeven verschillende spelmodi om te ontgrendelen en een drie-op-een-rijspelletje om je score te verhogen.

De voorwerpen worden weergegeven in het paneel onder de scène met verborgen voorwerpen en kunnen verschijnen als afbeeldingen, silhouetten of woorden. Sommige levels zijn getimed en de resterende tijd wordt weergegeven in de blauwe balk boven het voorwerppaneel. Verken de oceaanwereld van de zeemeerminnen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de voorwerpen te verzamelen.

Soortgelijke spelletjes

Als je dit spelletje leuk vond, probeer de volgende puzzelspelletjes dan ook eens:

  1. Hidden Lands
  2. Vandan the Detective
  3. Mary Knots: Garden Wedding
  4. Mermaid Glitter Cupcakes

Wie is de maker?

Mermaid Wonders Hidden Object is gemaakt door Origaming Media.