Trouwspelletjes

 • Eliza's hemelse bruiloft
  Spelen
  Eliza's hemelse bruiloft
  9925 keer gespeeld

  Eliza hoopt dat haar bruiloft hemels wordt. Word lid van haar bruiloftteam en help haar om een geweldige dag voor te bereiden in deze online aankleedgame. Ze moeten de perfecte outfits, make-up en nog veel meer dingen uitkiezen!

 • Prinses: Wintertrouwjurk
  Spelen
  Prinses: Wintertrouwjurk
  8903 keer gespeeld

  Deze prinses gaat deze winter trouwen en ze wil dat haar bruiloft perfect wordt. Ze heeft veel ideeën en kan niet beslissen welke decoraties ze moet kiezen voor de ceremonie, welke jurk ze moet dragen en nog veel meer. Kun jij haar helpen ervoor te zorgen dat haar speciale dag wonderbaarlijk winters wordt in dit online ontwerp- en aankleedspel?

 • Bruiloftdrama
  Spelen
  Bruiloftdrama
  4647 keer gespeeld

  Deze jonge bruid stapt vandaag in het huwelijksbootje, maar een van haar vrienden is vastbesloten om alles in de soep te laten lopen! Welke meid wint uiteindelijk het hart van de bruidegom in deze schandalige aankleed- en bruiloftgame?

 • Bruid en bruidsmeisjes aankleden
  Spelen
  Bruid en bruidsmeisjes aankleden
  28826 keer gespeeld

  Dit meisje maakt zich op voor de bruiloft van haar dromen. Kun jij ervoor zorgen dat zij en haar bruidsmeisjes er prachtig uitzien voor de grote dag in dit leuke aankleedspel? Help ze allemaal om een prachtige jurk uit te kiezen en dos ze uit met een mooi kapsel en make-up.

 • Beeldschone bruid aankleden
  Spelen
  Beeldschone bruid aankleden
  5036 keer gespeeld

  Je trouwdag is de mooiste dag van je leven en dus wil dit meisje er perfect uitzien!

 • Blondie Bruiloftstress
  Spelen
  Blondie Bruiloftstress
  10191 keer gespeeld

  Deze jonge bruid wil dat alles perfect is voor haar bruiloft. Ze kan echt wel wat hulp gebruiken. Ga je met haar shoppen en met haar een geweldige jurk, mooie make-up en accessoires uitzoeken in dit bruidsjurkspel? Je kunt haar zelfs helpen met een snelle manicure.

 • Bruiloft van mijn beste vriendin
  Spelen
  Bruiloft van mijn beste vriendin
  9080 keer gespeeld

  De beste vriendin van deze meid staat op het punt te gaan trouwen en iedereen is bezig om alles voor te bereiden voor de grote dag. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt? Ze moeten hun jurken uitkiezen, hebben nog een manicure nodig en moeten allerlei prachtige decoratiestukken klaarzetten.

 • Wedding Trouble
  Spelen
  Wedding Trouble
  418 keer gespeeld

  Een droombruiloft kost geld. Dit is je kans om dat op een leuke manier bij elkaar te sprokkelen!

 • Bruiloftstijl , een echte uitdaging
  Spelen
  Bruiloftstijl , een echte uitdaging
  4901 keer gespeeld

  Deze drie bruiden zijn allemaal naar de perfecte jurk voor hun bruiloft op zoek. Maar dat is lang niet alles! Ze hebben ook wat hulp met hun make-up nodig en ze kunnen maar niet beslissen of ze gekleurde contactlenzen moeten dragen of niet. Kan jij ze helpen om de perfecte look te realiseren in deze online aankleed- en bruiloftgame?

 • Eliza's Wedding Planner
  Spelen
  Eliza's Wedding Planner
  2748 keer gespeeld

  Eliza wil dat haar trouwdag de mooiste dag van haar leven wordt en dus kan ze wel wat hulp gebruiken! Ze wil jou graag inhuren als weddingplanner in dit online simulatie- en ontwerpspel. Kun jij ervoor zorgen dat alles perfect verloopt? Kies haar jurk, help haar met haar make-up, maak de uitnodigingen en nog veel meer.

 • Oosterse prinsessenbruiloft
  Spelen
  Oosterse prinsessenbruiloft
  1217 keer gespeeld

  De prinses in dit aankleed- en trouwspel is dol op traditionele kleren uit Azië. Daarom wil ze een bruiloft met een oosters tintje. Kun jij de perfecte jurk voor haar en haar bruidsmeisje uitkiezen? Vergeet ook de accessoires en make-up niet.

 • Celebrities: modetrouwjurk
  Spelen
  Celebrities: modetrouwjurk
  2410 keer gespeeld

  Deze twee beroemde celebrities bereiden zich voor op hun trouwdag. Kan jij ze allebei helpen om de perfecte look te realiseren in deze online aankleed- en bruiloftgame? Ze hebben geen flauw idee welke trouwjurken ze moeten kiezen of welke soort make-up het beste bij hen past.

 • Adelle's bruidsmode
  Spelen
  Adelle's bruidsmode
  871 keer gespeeld

  Dit coole poesje gaat naar een bruiloft maar haar vriendin heeft haar kledingkast overhoop gehaald! Kun jij haar helpen om een mooie rok en haar favoriete schoenen te vinden in dit trendy aankleedspel?

 • Hollywoodsterren: tijd om te trouwen
  Spelen
  Hollywoodsterren: tijd om te trouwen
  2485 keer gespeeld

  Deze beroemde Hollywoodster staat op het punt om te gaan trouwen! Ze wil voor haar grote dag geen traditionele bruidsjurk aantrekken. Ook wil ze dat haar bruidsmuisjes zelf een paar gave jurken uitkiezen. Kan jij ze allemaal helpen om een te gekke outfit te vinden in deze aankleedgame met bruiloftthema?

 • Princess Wedding Fashion Week
  Spelen
  Princess Wedding Fashion Week
  17758 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Bruidsmeisjes aankleden
  Spelen
  Bruidsmeisjes aankleden
  4073 keer gespeeld

  Deze bruidsmeisjes willen er alle vier zo leuk mogelijk uitzien in dit aankleed- en bruiloftsspel. Kun jij de perfecte jurk voor ze uitzoeken en zorgen dat de bruiloft van hun vriendin vlekkeloos verloopt?

 • Ellie: bruiloftplezier
  Spelen
  Ellie: bruiloftplezier
  415 keer gespeeld

  Ellie gaat trouwen en ze wil dat op haar trouwdag alles helemaal perfect is. Ga in deze online bruiloftgame met haar en haar bruidsmeisjes mee om voor de ceremonie een paar prachtige jurken en schitterende make-up uit te kiezen.

 • Bride Dress Up 2
  Spelen
  Bride Dress Up 2
  343 keer gespeeld

  Help deze mooie bruid om er stralend uit te zien tijdens haar trouwdag.

 • IJskoningin: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  IJskoningin: geruïneerde bruiloft
  3816 keer gespeeld

  De IJskoningin barst in tranen uit, want iemand heeft haar hele bruiloft geruïneerd! De ontvangsthal is gesloopt, er is niets meer over van de taart en zelfs haar jurk ziet er niet meer uit! Help jij haar in dit simulatiespel om alles in orde te maken voordat haar gasten aankomen? Ze heeft nog tijd genoeg om van haar grote dag een spetterend feest te maken!

 • Prinsessen: weddingplanners
  Spelen
  Prinsessen: weddingplanners
  4289 keer gespeeld

  Deze koninklijke bruiden hebben een aantal verschillende weddingplanners op het oog voor hun naderende ceremonies. Misschien ben jij er wel perfect voor? Laat je modetalenten maar eens zien in deze aankleed- en designgame in huwelijksstijl.

 • BFF's maken zich klaar voor de bruiloft
  Spelen
  BFF's maken zich klaar voor de bruiloft
  4680 keer gespeeld

  De bruiloft van deze bruid begint al bijna. Maar zij en haar bruidsmeisje zijn laat. Kun jij ze helpen om snel hun outfits te kiezen en zich klaar te maken voor de plechtigheid in dit aankleedspel voor meiden?

 • Make Me Over Wedding Edition
  Spelen
  Make Me Over Wedding Edition
  1318 keer gespeeld

  Kies uit de bruid of bruidegom en kleed ze mooi aan. Let op de Tear&Wear-meter!

 • Prinses: bruidsmode collectie
  Spelen
  Prinses: bruidsmode collectie
  3576 keer gespeeld

  Deze prinses heeft een succesvolle carrière als modeontwerpster en ze gaat voor het eerst haar nieuwste bruidscollectie showen. Kun jij haar en de modellen helpen met de voorbereidingen voor de modeshow in dit online aankleed. en ontwerpspel voor meiden?

 • Dove's bruiloft: Dove aankleden
  Spelen
  Dove's bruiloft: Dove aankleden
  1111 keer gespeeld

  Dove is cadeaudozen aan het uitpakken. Elke doos bevat een voorwerp voor haar bruiloft. Maar wat moet ze aan? Jij bepaalt het in dit leuke aankleedspel.

 • Eliza's wonderland-bruiloft
  Spelen
  Eliza's wonderland-bruiloft
  5377 keer gespeeld

  Eliza plant haar bruiloft en ze wil dat alles perfect is. Dat is waarom haar twee BFF's een "bruidsteam" hebben gevormd om haar te helpen. Help mee in dit online huwelijksspel. Sluit je aan bij het team en geef ze advies over het ontwerpen van Eliza's bruidsjurk, kies geweldige jurken uit voor de bruidsmeisjes en nog veel meer.

 • Dol op winkelen: bruidsmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: bruidsmodellen
  9547 keer gespeeld

  Check deze schattige boetiekjes en zoek de perfecte jurk. Maar schiet wel op, want de bruiloft is al over een paar dagen!

 • Bruidzilla Ellie
  Spelen
  Bruidzilla Ellie
  1594 keer gespeeld

  De enorme stress bij de voorbereidingen voor haar bruiloft heeft Ellie in een complete bruidzilla veranderd! Kan jij haar bruidsmeisjes helpen om het hoofd koel te houden terwijl Ellie over de rooie gaat wegens de jurken die ze voor de ceremonie hebben uitgekozen? Ze wil dat ze snel een paar nieuwe jurken gaan uitzoeken, dus ze kunnen jouw advies goed gebruiken in deze bruiloft-aankleedgame.

 • Beste vriendinnen: bruidzilla
  Spelen
  Beste vriendinnen: bruidzilla
  2433 keer gespeeld

  Deze vier beste vriendinnen hebben het niet erg naar hun zin op de bruiloft van hun vriendin. Ze verandert namelijk in een bruidzilla! Nu moeten ze zich omkleden om te voorkomen dat ze helemaal doorslaat. Help jij ze in dit knotsgekke en razend grappige aankleedspel om snel een paar nieuwe outfits samen te stellen?

 • Trouwkus van een IJskoningin
  Spelen
  Trouwkus van een IJskoningin
  13524 keer gespeeld

 • Lilly gaat trouwen
  Spelen
  Lilly gaat trouwen
  414 keer gespeeld

  Lilly wil er perfect uitzien op haar trouwdag, maar ze kan wel wat hulp gebruiken!

 • My Fairy Wedding
  Spelen
  My Fairy Wedding
  9222 keer gespeeld

  Deze bruid verheugt zich op een echte sprookjesbruiloft. Kun jij zorgen dat het een magische dag wordt?

 • Prinses: bruidsmake-up
  Spelen
  Prinses: bruidsmake-up
  3238 keer gespeeld

  Deze prinses maakt zich klaar voor haar bruiloft en ze komt tijd tekort. Kun jij ervoor zorgen dat ze op tijd bij de huwelijksvoltrekking is? Help haar om de juiste jurk te kiezen en verzorg haar make-up.

 • Prinses Bruidstaart
  Spelen
  Prinses Bruidstaart
  3667 keer gespeeld

  Deze prinses bakt een helemaal geweldige bruidstaart. Het wordt er een met 7 lagen! Dat betekent dat ze heel veel hulp nodig heeft in de keuken vanmiddag. Kun je de prinses een handje helpen in dit kookspel voor meiden?

 • Bruiloft van mijn beste vriendin
  Spelen
  Bruiloft van mijn beste vriendin
  3777 keer gespeeld

  Kathy is bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft van Jessica en haar verloofde. Het is haar beste vriendin en dus wil ze dat alles perfect is voor hun speciale dag. Kun jij Kathy helpen met het zoeken van de versieringen en de andere spullen in dit leuke zoekspel?

 • Bruidsboetiek
  Spelen
  Bruidsboetiek
  25358 keer gespeeld

  De mooiste dag uit het leven van dit meisje is bijna aangebroken. Kun jij de perfecte jurk voor haar uitkiezen en zorgen dat het echt een dag wordt om nooit meer te vergeten?

 • BFFs: Bachelorette Party
  Spelen
  BFFs: Bachelorette Party
  2179 keer gespeeld

  De trouwklokken luiden voor deze modieuze bruid! Kun jij en haar vriendinnen helpen om fantastische outfits te ontwerpen in BFFs: Bachelorette Party

  Ze willen een onvergetelijke avond beleven en ze trappen af met een paar geweldige stijlen. Kun jij de perfecte looks voor de bruid en haar vier beste vriendinnen ontwerpen in dit bruiloftspelletje? Je kunt hun make-up, kapsels, kleding en meer uitzoeken! 

  Zoek je nog meer online feestspelletjes? Speel dan BFFs: Night-In Party en Bride and Bridesmaids Dress-Up.

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om trendy items voor de meiden te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze in hun geweldige outfits te gebruiken.