Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Masha and the Bear: Meadows

Maak je klaar voor heel wat pret en plezier in Masha and the Bear: Meadows. Hoeveel gebied weet jij te veroveren in dit ongelooflijk schattige multiplayerspelletje?

Masha en haar vrienden zitten midden in een leuke wedstrijd. Werk samen met een van hen terwijl ze proberen zoveel mogelijk van deze weelderige weide te veroveren. Zorg dat niemand tegen hen aanbotst terwijl ze heel wat stukken land in proberen te pikken. Lukt het jou om zolang mogelijk in dit actiespelletje voor meerdere spelers te blijven en zelfs naar de top van het klassement te klimmen?

Hoe speel je Masha and the Bear: Meadows?

Masha and the Bear: Meadows is een leuk en uitdagend avonturenspelletje. Neem het op tegen andere spelers van over de hele wereld terwijl je zoveel mogelijk stukken van een weiland probeert te veroveren. Vorm cirkels om grond te claimen, maar kijk uit! Als een andere speler tegen je aanbotst voordat je terugkeert naar je al geclaimde gebied, word je uit het spel geslagen!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om je personage te bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Dol op snoezige online spelletjes? Probeer dan deze! 

  1. Kitty Cats
  2. Go Go Panda 
  3. Dogod.io 
  4. Rayman's Incrediballs Dodge

Wie is de maker?

Masha and the Bear: Meadows is gemaakt door DRA.