Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Rayman's Incrediballs Dodge

Het loopt volledig uit de hand in Rayman's Incrediballs Dodge! Hoe lang hou jij het vol als je andere spelers uitdaagt in dit Rayman-spelletje?

Betreed een knotsgek arena waar de vloer zelf net zo gevaarlijk is als alle vallen! Probeer zo lang mogelijk te overleven in dit bloedstollende en ongelooflijk leuke survivalspelletje. De vloer is erg gammel en kan elk moment instorten, maar dat is de minste van je zorgen!

Je moet de andere spelers ontwijken terwijl je te maken krijgt met ballen van zowel smurrie als elektriciteit die uit het plafond vallen. Er zijn ook tal van moorddadige planten, waarvan sommige echt scherpe doornen hebben, waar je ook voor moet oppassen. Als je echter een paar bokshandschoenen of een beschermend krachtveld in handen krijgt, word je een geduchte tegenstander! Er zijn ook extra personages die je tussen de competities door kunt ontgrendelen.

Hoe speel je Rayman's Incrediballs Dodge?

Je moet een aantal levensgevaarlijke ballen ontwijken, evenals moordlustige planten en andere spelers in dit multiplayerspelletje. Verzamel krachtige items terwijl je zo lang mogelijk in het spel probeert te blijven. Ben jij de laatste speler die nog overblijft?

Spelbediening

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN om te bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer coole online spelletjes? Probeer dan deze! 

  1. Hungry Shark Arena
  2. Mergest Kingdom
  3. Dumb Ways to Die: Original
  4. Dust Buster.io
  5. Amogus.io

Wie is de maker?

Rayman's Incrediballs Dodge is gemaakt door Ubisoft Nano.