• Five Nights at Freddy's
  Spelen
  Five Nights at Freddy's
  310067 keer gespeeld
 • World Craft 2
  Spelen
  World Craft 2
  128466 keer gespeeld

  Er staan je volledige werelden te wachten in deze actie-designgame. In een spontaan gegenereerde map kun je een enorme strijd op leven en dood aangaan of je kan er zelf een ontwerpen. Maar hoe lang hou jij het uit? Je zal het tegen beestachtige monsters moeten opnemen en je eigen onderdak bouwen om een paar lange nachten te kunnen overleven. Om je honger te stillen zul je op diertjes moeten jagen.

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  122896 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  120547 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Pixel Warfare 5
  Spelen
  Pixel Warfare 5
  81153 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Autodief
  Spelen
  Autodief
  80609 keer gespeeld

  Deze dief staat op het punt om aan een misdaadgolf te beginnen. Ga met hem mee om auto's te stelen en de boel volledig op z'n kop te zetten in dit woeste racespel.

 • Five Nights at Freddy's 4
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 4
  73052 keer gespeeld

  Freddy Fazbear, Bonnie en alle andere dodelijke robotdiertjes zijn er weer. Hoe lang hou jij het vol in dit angstaanjagende actiespelletje?

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelen
  Cars Thief 2: Tank Edition
  60386 keer gespeeld

  Als het stelen van auto's te simpel is geworden en het kapen van vrachtwagens gewoon saai, dan is het tijd om met een tank te gaan joyriden. Probeer samen met deze autodief zijn grootste klus ooit te klaren in dit spannende 3D-racespel.

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  57777 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Five Nights at Freddy's 3
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 3
  50836 keer gespeeld

  Je moet bijna weer aan de slag in de pizzeria. Denk je dat jij deze angstaanjagende week kunt overleven?

 • Five Nights at Freddy's: Sister Location
  Spelen
  Five Nights at Freddy's: Sister Location
  50630 keer gespeeld

  Het kwaad ligt weer op de loer in dit griezelige online spel. Ben jij dapper genoeg om op onderzoek uit te gaan in het gevaarlijke gangenstelsel onder de pizzeria? Stap dan in de lift en neem het op tegen de recalcitrante robots.

 • Adam and Eve 2
  Spelen
  Adam and Eve 2
  42753 keer gespeeld

  Is deze holbewoner nog steeds op zoek naar de ware? Zo te zien wel. Kun jij hem een handje helpen?

 • Bus & Subway Runner 3D
  Spelen
  Bus & Subway Runner 3D
  35574 keer gespeeld

  Deze jongen wilde alleen zijn stad verkennen op zijn nieuwe hoverboard toen een gemene agent hem op de bon wilde slingeren. Help hem ontsnappen van deze chagrijnige agent in dit online actiespel.

 • Racen met je monstertruck
  Spelen
  Racen met je monstertruck
  24461 keer gespeeld

  Deze gigantische wagens laten zich door niets en door niemand tegenhouden.

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  21208 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Adam and Eve 3
  Spelen
  Adam and Eve 3
  21204 keer gespeeld

  Beleef nieuwe avonturen met deze maffe holbewoner en zijn vriendin. Waar zouden ze nu weer terechtkomen?

 • Off-roadrace V5
  Spelen
  Off-roadrace V5
  20953 keer gespeeld

  Race off-road in het meest doldwaze racespel. Raas door woestijnen, de wildernis en scheur zelfs over de stoep terwijl je ondertussen de beste racers eruit probeert te rijden.

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Spelen
  Five Night's at Golden Freddy's
  17681 keer gespeeld

  Er is iets goed mis in dit restaurant. Aan jou de taak om uit te vogelen wat er precies aan de hand is in Five Night's at Golden Freddy's. Schakel tussen de verschillende camera's om te ontdekken welk monster het op jou heeft gemunt.

 • Five Nights at Candy's
  Spelen
  Five Nights at Candy's
  17649 keer gespeeld

  Deze hamburgertent heeft de laatste tijd wat problemen met zijn robots, maar dat is niets om je zorgen over te maken, toch? Zet je schrap voor je nieuwe baan als nachtwaker in dit spannende Halloweenspel geïnspireerd op het beruchte spel Five Nights at Freddy's.

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  17241 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Adam and Eve 4
  Spelen
  Adam and Eve 4
  14932 keer gespeeld

  Wonen in de oerwereld is zeker niet voor bangeriken. Volg Adam terwijl hij aan een andere reeks avonturen begint in dit prehistorische wijs- en klikspel. Hij heeft je hulp nodig terwijl hij hongerige dinosaurussen vermijdt, voor mensetende planten op de vlucht slaat en af en toe een boze holbewoonster ontwijkt.

 • World Crafts
  Spelen
  World Crafts
  14585 keer gespeeld

  In deze online game ga je volledig op in een wonderlijke 3D wereld. Je kan hem verbouwen, aanpassen en er echt jouw eigen wereld van maken! Laat je fantasie de vrije loop!

 • Bouwen en vervaardigen
  Spelen
  Bouwen en vervaardigen
  12108 keer gespeeld

  In deze online game kan je een hele wereld opbouwen, vervaardigen en aanpassen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je alle verschillende gereedschappen, landschappen en andere features probeert.

 • Zombiecraft.io
  Spelen
  Zombiecraft.io
  9863 keer gespeeld

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • Dumb Ways to Die 2
  Spelen
  Dumb Ways to Die 2
  9729 keer gespeeld

  In dit supergevaarlijke attractiepark kan je jezelf vermaken tot je erbij neervalt! Help jij deze maffe schepsels om in veiligheid te blijven terwijl ze alle waanzinnige attracties uitproberen? Ze hebben iemand nodig die een oogje in het zeil houdt in deze maffe en wilde puzzelgame.

 • Echte vliegsimulator: straaljager
  Spelen
  Echte vliegsimulator: straaljager
  6830 keer gespeeld

  In deze realistische vliegsimulatorgame kan je in vijf verschillende militaire straaljagers vliegen. Ga een eindje vliegen in een F-35 of spring in de cockpit van een M-262. Je mag zelfs de wapens uittesten.

 • Blokkenwereld
  Spelen
  Blokkenwereld
  6749 keer gespeeld

  In deze verkenningsgame ga je volledig op in een enorme 3D wereld. Je kan hem zelfs aanpassen met allerlei gave items en andere features. Probeer zo lang mogelijk te overleven in de survivalmodus of proef van nog meer verkenvrijheid in de vrije-spelmodus.

 • Temple Crossing
  Spelen
  Temple Crossing
  6234 keer gespeeld

  Get ready for an epic adventure straight out of the world of Crossy Road. Can you complete this temple run?

 • Dark Lands
  Spelen
  Dark Lands
  5894 keer gespeeld

  Begeleid deze dappere ridder door dit actievolle runner spel en help hem om het kwaad te bestrijden. Ren, spring en glij over draaiende messen en hak afzichtelijke monsters, die je land zijn binnengedrongen, in mootjes!

 • Adam and Eve: Zombie
  Spelen
  Adam and Eve: Zombie
  5777 keer gespeeld

  Adam dacht dat het een gewone, doorsnee avond zou zijn, daarom besloot hij een wandeling te maken. Maar wie had ooit gedacht dat zombiekatten zijn stad waren binnengevallen! Kun jij hem helpen deze ondode katten te ontwijken en veilig thuis te komen in dit hilarische zoek- en klikavontuur?

 • Adam and Eve: Sleepwalker
  Spelen
  Adam and Eve: Sleepwalker
  5748 keer gespeeld

  O, nee! Adam slaapwandelt over het Noordpoolgebied! Je moet hem goed in de gaten houden terwijl hij naar huis wankelt en in bed stort in dit hilarische zoek-en-klik avonturenspel. Kun jij hem helpen hongerige ijsberen te vermijden, op sleeën rijden en meer?

 • Pixeloorlog 4
  Spelen
  Pixeloorlog 4
  4636 keer gespeeld

  Trek ten strijde in het leuke, uitdagende spelletje Pixeloorlog 4! Sluit je aan bij je kameraden en neem het op tegen spelers van over de hele wereld!

 • Offroaders 2
  Spelen
  Offroaders 2
  4284 keer gespeeld

  Probeer een waanzinnige tijd neer te zetten in dit modderige monstertruckspel.

 • Pixelbouwsels
  Spelen
  Pixelbouwsels
  4098 keer gespeeld

  Bouw een heel koninkrijk in dit magische bouwsimulatiespel. Ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de coole tools en voorwerpen om waanzinnige bouwwerken te maken.

 • Adam and Eve: Golf
  Spelen
  Adam and Eve: Golf
  3054 keer gespeeld

  Adam gaat de middag op zijn favoriete golfbaan besteden in deze knotsgekke sportgame. Het zal er natuurlijk wild aan toegaan! Kan jij de creatieve holbewoner helpen om lavaputten en pissige pterodactyli te vermijden terwijl hij een paar hole-in-ones probeert te scoren?

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  2771 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.