Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dynamons 4

Verken nieuw terrein in de spannende wereld van Dynamons 4. Je kunt de hele kust afstruinen op zoek naar nieuwe pocket monsters in dit vierde hoofdstuk van de populaire Dynamons serie.

Costa Guesta is een tropisch paradijs waar toevallig ook een heleboel coole Dynamons te vinden zijn. Hoeveel kun jij er vangen in dit RPG spelletje? Begin op het strand, waar je al snel je eerste uitdager tegenkomt voor een Dynamon battle!

Een coach wacht je daar op, om je snel even te laten zien hoe je Dynamons kunt vangen en trainen. Voor spelers die al bekend zijn met de Dynamon games kun je deze korte trainingssessie gebruiken als opfrisser. Daarna kun je meteen op zoek naar wilde pocket monsters, zoals Hopchops, Grubbles, Wingers, en zelfs de enigszins zeldzame Duxedo’s - een eend-achtige beestje met een stijlvol uiterlijk en krachtige sonische schokgolf als aanval.

Spaar Shards om je Dynamons te upgraden zodat ze kunnen evolueren. En vergeet ook de muntjes niet. Die kun je in de loop van het spel gebruiken om nuttige gadgets en andere voorwerpen te kopen. Zo kun je je Dynamons bijvoorbeeld vuur leren spuwen!

Je gaat een lange reis vol avontuur tegemoet. Daag andere Dynamon Captains uit, speel nieuwe talenten en gave skills vrij, en bezoek iedere hoek van Costa Guesta om je verzameling compleet te maken.

Hoe speel je Dynamons 4?

Bezoek het prachtige Costa Guesta en verzamel allerlei Dynamons. Train ze om ze steeds sterker te maken en beter te laten vechten en neem het op tegen andere Dynamon trainers in dit avontuur spelletje. Welke nieuwe soorten weet jij op deze reis te vangen om je Dynamon Team nog verder uit te breiden?

Spelbesturing

  • KLIK MET LINKS om Dynamons te kiezen, aanvallen en voorwerpen te selecteren, en meer.

Soortgelijke spelletjes

Hou je van de Dynamons serie en andere avontuurlijke RPG spelletjes, bekijk dan ook eens deze gave games!

  1. Adam and Eve 8
  2. Dynamons
  3. Dynamons 2
  4. Battle for the Galaxy

Wie is de maker van Dynamons 4?

Dynamons 4 is gemaakt door MoonMana.