Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Find Cat 2

Waar zit die grappige pluizenbol nou weer? Hij kan zich overal verstopt hebben in Find Cat 2

Mogelijk is hij in het park, maar misschien maakt hij ook wel een wandelingetje over de winkelstraat. Kun jij hem vinden in alle uitdagende levels van dit snoezige en hilarische kattenspelletje

Zodra hij is gevonden, kun je zijn eigenaar helpen om verschillende hupmiddelen te gebruiken en slimme tactieken leren om hem te roepen. Hem uit een boom halen is makkelijk, maar hem uit een bakstenen muur halen is stukken lastiger! 

Speel je graag puzzelspelletjes? Probeer dan ook eens Gold Train FRVR en Roll the Ball.

Speluitleg

In Find Cat 2 moet je een meisje helpen om in elk level haar kat te redden. En dat is lastiger dan het misschien lijkt! Je hebt verschillende voorwerpen en hulpmiddelen nodig om het poezenbeest uit bomen en andere moeilijk te bereiken plekken te halen.

 Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om hulpmiddelen en andere handige voorwerpen te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om ze te combineren of te gebruiken terwijl je het meisje helpt om haar kat terug te krijgen. 

Over de spelontwikkelaar 

Find Cat 2 is gemaakt door ConchGame, een spelbedrijf dat ook Poly Art 3D heeft gemaakt.