Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Minimal Dungeon RPG

Betreed een gigantisch labyrint vol mysteries en monsters in Minimal Dungeon RPG. Wat ga jij ontdekken in dit retro dungeon crawler-spelletje?

Maak je klaar om op te gaan in een wereld van fantasie en avontuur. Je bent net in de Vallei van Casa aangekomen en de ingang naar een gigantische kerker lonkt in de buurt. Wie ben je? Hoe ben je hier gekomen? Het belangrijkste is nog: wat ga je ontdekken in de talloze kronkels en bochten van de kerker?

Je moet middelen verzamelen en je eigenschappen verbeteren terwijl je tegen monsters vecht en je een weg door de kerker baant. Het zal niet gemakkelijk zijn om voorbij de machtige bazen te komen die aan het einde van elk level op je wachten. Zorg ervoor dat je hogere HP hebt dan zij voordat je het tegen ze opneemt. Kun je helemaal tot de laatste kamer komen en wat daar op je wacht in dit ouderwetse RPG-spelletje?

Hoe speel je Minimal Dungeon RPG?

Minimal Dungeon RPG is een op tekst gebaseerd avonturenspelletje doet denken aan computerspellen uit het begin van de jaren tachtig. Je verkent een gigantisch labyrint terwijl je de mysteries van je verleden probeert te ontrafelen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om kamers binnen te gaan, middelen te verzamelen, je eigenschappen te verbeteren en nog veel meer.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke en uitdagende RPG-spelletjes ook eens.

  1. Tomb of the Mask Neon
  2. Lordz2.io
  3. Battle for the Galaxy
  4. Zombs Royale.io

Wie is de maker?

Minimal Dungeon RPG is gemaakt door CapPlay.