Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

De Smurfen: Ocean Cleanup

Steek je handen uit de mouw in De Smurfen: Ocean Cleanup. Lukt het jou om al het afval te verzamelen in dit Smurfenspelletje?

Gargamel en Azraël zijn net voor de kust van dit prachtige tropische eiland gespot, waar ze een heleboel afval in het water hebben gedumpt. Dat is natuurlijk niet zo smurf! Werk samen met een van de Smurfen terwijl hij zijn roeiboot en een hengel gebruikt om de grote puinhoop op te ruimen in dit schattige actiespelletje

Je verdient munten voor elk item dat je terugbrengt naar de boot. Je kunt deze inruilen voor geweldige upgrades die de Smurf sterker maken of hem een langere vislijn geven waarmee hij meer afval kan pakken. Er zijn ook smurftastische schatten die daar beneden ronddrijven, samen met coole stickers die je tussen de levels door kunt verzamelen!

Hoe speel je De Smurfen: Ocean Cleanup?

Sluit je aan bij een van de Smurfen terwijl hij de oceaan van plastic en ander afval ontdoet in dit smurfige hengelspelletje. Gargamel en Azraël hebben er een zooitje van gemaakt! Je verdient munten voor elk item dat je uit het water kunt vissen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de vislijn in het water te laten vallen.
  • BEWEEG DE MUIS om de vislijn te besturen terwijl de Smurf spullen naar zijn boot trekt.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke online spelletjes ook eens!

  1. Hungry Shark Arena
  2. My Dolphin Show 9
  3. Frisbee Forever 2
  4. Shaun the Sheep: Alien Athletics

Wie is de maker?

De Smurfen: Ocean Cleanup is gemaakt door Azerion.