Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Minigolf Tour

Lukt het jou om een hole in one in te krijgen in Minigolf Tour? Kom erachter terwijl je het opneemt tegen andere spelers en alle gevaren in dit online golfspelletje probeert te ontwijken.

Krijg jij je bal eerder in de hole dan zij? Je moet de bal over bruggen slaan en de wieken van windmolens ontwijken in dit uitdagende sportspelletje. Er zijn ook tal van coole ballen die je kunt ontgrendelen.

Hoe speel je Minigolf Tour?

Minigolf Tour is een leuk minigolfspelletje waarmee je het kunt opnemen tegen een groep gesimuleerde tegenstanders. Jij moet de bal in elke hole krijgen voordat zij dat doen om strafpunten te voorkomen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT, SLEEP EN LAAT LOS om je golfbal te raken.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Clash of Golf Friends
  2. Penalty Shooters 2
  3. 8 Ball Pro
  4. Shot Shot

Wie is de maker?

Minigolf Tour is gemaakt door Inlogic Software.