Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Idle Painter

Wat ga jij schilderen in Idle Painter? Pak een paar stiften en penselen en ga aan de slag met 93 prachtige geometrische kunstwerken. Kun jij ze allemaal vrijspelen in dit klikspelletje?

In dit spel kun je allerlei tekeningen en kunstwerken vrijspelen. De kunststijl heet ‘polygon art’. Alle afbeeldingen in dit spelletje bestaan namelijk uit veelhoeken of polygonen, zoals deze platte vlakken in de meetkunde ook wel worden genoemd. Een prachtige stijl die je nu heel erg in trek is en die je ook vaak in kleurboeken voor volwassenen ziet.

Hoe speel je Idle Painter?

Idle Painter is een kunst en creativiteit spelletje waarin het verven eigenlijk automatisch gebeurt. De pennen doen namelijk al het werk voor je. Ze beginnen fanatiek allerlei vlakken in te kleuren. Kun jij al raden wat het plaatje zal worden? Er zitten afbeeldingen tussen van exotische vogels, huisdieren, planten, sporters, en nog veel meer.

Voor iedere pixel die je pennen inkleuren verdien je een klein beetje geld. Gebruik je inkomsten om nieuwe stiften vrij te spelen, je pennen sneller te laten tekenen, en bijvoorbeeld de dikte van je pennenstreken te vergroten zodat je sneller kan inkleuren.

Je kunt ook klikken om de snelheid op te voeren. Als je ophoudt met klikken zakt de rode meter weer tot de normale stand. Sommige klikspelletjes kun je eindeloos in de achtergrond laten lopen zonder er naar om te kijken, maar bij dit spel is het juist leuk om te blijven kijken. De kunstwerken komen vlakje voor vlakje tevoorschijn en uit alle losse vormen ontstaat geleidelijk een herkenbaar plaatje. Bovendien moet je, als het ene kunstwerk klaar is, ook doorklikken om aan de volgende tekening te beginnen.

Spelbesturing

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om een tekening te kiezen, de snelheid te verhogen, of om upgrades te selecteren en vrij te spelen

Similar Games

Probeer ook eens deze creatieve teken en verf spelletjes:

  1. Pixel Art 3D
  2. Gartic.io
  3. Draw Tattoo
  4. Paint House

Wie is de maker van Idle Painter?

Idle Painter is gemaakt door Aleksandr Zrelov.