Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Funny Kitty Haircut

Het is weer een drukke dag in de salon in Funny Kitty Haircut. Kun jij deze harige fashionista's helpen zich fantastisch te voelen in dit schattige online spelletje?

Elk van de klanten die je vandaag gaat helpen, heeft een groot probleem met hun haar. Ze hebben misschien een haargroeizalf nodig om hun mooie lokken op te frissen of ze kunnen zelfs luizen hebben! Zorg ervoor dat iedereen de salon verlaat met een geweldig kapsel in dit make-overspelletje!

Hoe speel je Funny Kitty Haircut?

Funny Kitty Haircut is een gek kappersspelletje. Geef elk van je knuffelige klanten een knipbeurt nadat je hun koppie wat liefdevolle zorg hebt gegeven.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS terwijl je elke klant in de salon helpt. 

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke en modieuze online spelletjes ook eens. 

  1. 2022 Dark Academia to Egirl Dress-Up
  2. Funny Haircut
  3. Prince Romper Squad
  4. Princess Lovely Fashion

Wie is de maker?

Funny Kitty Haircut is gemaakt door iclickgames.