Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Erase One Part

Wat komt er tevoorschijn als je aan het gummen gaat in Erase One Part? Veeg met je magische gommetje over de plaatjes en ontdek wat er gebeurt in dit creatieve spelletje.

Je nieuwe gum heeft verbazingwekkende krachten. Deze rubberen vlakgom kan natuurlijk potlood van papier wissen, maar dat is niet alles! Hij kan ook toverlampen schoonpoetsen, betoverde spiegels tot leven roepen, en zelfs kuikentjes uit hun ei helpen! Ontdek wat dit bijzonderen gummetje nog meer kan in dit puzzelspelletje. Erase One Part is geschikt voor spelers van alle leeftijden.

Hoe speel je Erase One Part?

Wis van alles uit met een magische gum en probeer zo het doel van ieder level van dit behendigheidsspelletje uit te spelen. De ene keer moet je bepaalde tekeningetjes van uit een schrift weggummen, de andere keer moet je delen van een puzzel uitvlakken om een taak gedaan te krijgen. Het is elke keer weer een verrassing.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om met de gum te vegen

Soortgelijke spelletjes

Als je van grappige en ongebruikelijke online spelletjes houdt dan kunnen we je ook de volgende games aanraden:

  1. Adam and Eve: GO 3
  2. Fishing Online
  3. Lab Escape Online
  4. Love Tester

Wie is de maker van Erase One Part?

Erase Part One is gemaakt door Zapjee.