Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Uphill Rush 10

Sjees door een gigantische metropool in Uphill Rush 10! Kun jij alle finishlijnen bereiken in deze editie van de populaire raceserie?

Je gaat naar Amerika om talloze voertuigen uit te proberen, naast verschillende soorten paarden en zelfs zebra's. Gebruik ze om door lussen te racen en over boulevards te knallen terwijl je de finish probeert te bereiken in elk level van dit epische racespelletje.

Je moet verkeersbarrières omverwerpen en af en toe een hotdogkraam terwijl je probeert de klok te verslaan. Er is ook een goede kans dat je dwars door een restaurant rijdt of over een vijver drijft. Gelukkig zijn er veel munten die je kunt verzamelen om coole upgrades te kopen voordat je aan elke steeds uitdagender wordende race begint.

Hoe speel je Uphill Rush 10?

Spring op een magische eenhoorn of achter het stuur van een hovercraft in dit absoluut geweldige Uphill Rush-spelletje. Dit zijn slechts enkele van de voertuigen en dieren die je zullen helpen om elke finishlijn te bereiken terwijl je door een van de grootste en beste steden van de Verenigde Staten racet.

Spelbediening

  • DRUK OP PIJL-OMHOOG om te versnellen.
  • DRUK OP PIJL-OMLAAG om af te remmen.
  • DRUK OP PIJL-LINKS om naar achter te leunen.
  • DRUK OP PIJL-RECHTS om naar voren te leunen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK voor een boost.

Soortgelijke spelletjes

Wil je in nog meer gratis online spelletjes met je virtuele racevaardigheden pronken? Check dan deze!

  1. Uphill Rush 9
  2. Uphill Rush: Slide Jump
  3. Moto X3M: Bike Racing
  4. Extreme Cycling

Wie is de maker?

Uphill Rush 10 is gemaakt door Agame.