Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Stads Race Spelletjes

Over Onze Solitaire Spelletjes

Je hoeft je niet druk te maken over boetes als je onze coole collectie stedelijke race spelletjes speelt. In plaats daarvan kun jij je concentreren op het bereiken van de checkpoints, het uitvoeren van geweldige stunts en te kijken of jij als eerste over de eindstreep kunt komen in de autospelletjes. Er zijn ook een heleboel geweldige voertuigen om te besturen. Bereik topsnelheden in een Lamborghini of een andere volledig uitgeruste sportwagen in de 3D-spelletjes. Je kunt zelfs een pizza proberen te bezorgen op een scooter of een proefrit met een bus maken!

Als je altijd al hebt willen weten hoe het voelt om in een taxi door enorme metropolen als New York te manoeuvreren, dan is dit je kans! Maak een ritje over een drukke snelweg of spring achter het stuur van een monstertruck. Deze gratis online spelletjes hebben zowel buitengewone graphics als retro graphics zoals die van een speelhal uit de jaren 80. Van welk soort online stedelijke racespelletjes je ook houdt, hier vind je ze allemaal!