Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Uphill Rush Spelletjes

Over Onze Uphill Rush Spelletjes

Er staat je heel wat spanning en opwinding te wachten in onze verzameling van Uphill Rush-spelletjes! Spring achter het stuur van een monstertruck of bezoek een supercool waterpark. Er zijn een heleboel verschillende manieren om te racen in deze populaire online gamingserie. Gooi jezelf van een waterglijbaan op een raar of gek opblaasbaar voertuig voordat je een vliegtuig of zelfs een plastic dolfijn meeneemt voor een ritje! De mogelijkheden zijn eindeloos in deze racespelletjes.

Voer coole stunts uit en pas voertuigen aan terwijl je het opneemt tegen de andere racers. Ben jij de eerste deelnemer die niet slechts één finishlijn passeert, maar meerdere? Kijk of jij goed genoeg bent om langs je tegenstanders te scheuren in deze hilarische actiespelletjes!

Wat zijn de beste Uphill Rush Spelletjes op mobiel?