Rallyspellen

 • V6 offroad racer
  Spelen
  V6 offroad racer
  34833 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je met een hele lading voertuigen door drie verschillende gebieden scheuren. Elk voertuig heeft een krachtige V6-motor, zelfs de bus! Kruip dus achter het stuur en race door de stad of doe een paar te gekke stunts op de hindernisbaan. Ga off-road of blijf op straat, je mag het zelf weten!

 • Stock Car Hero
  Spelen
  Stock Car Hero
  11738 keer gespeeld

  Doe mee met de beroemdste stockcarraces ter wereld in dit supercoole racespel. Spring achter het stuur, geef plankgas en laat je tegenstanders in het stof bijten. Verzamel de munten om tussen de races door upgrades, zoals betere banden en een sterkere motor, te kopen.

 • Driftauto's
  Spelen
  Driftauto's
  4738 keer gespeeld

  Deze epic driftgame is perfect om je driftskills te laten zien. Glij over het asfalt en verbrand rubber op een van de vele uitdagende racebanen. Je kan je auto's ook upgraden en tunen en hun remmen, maximumsnelheid en nog veel meer verbeteren.

 • Driften met Russische Lada's
  Spelen
  Driften met Russische Lada's
  6516 keer gespeeld

  Deze klassieke Russische auto's zien er misschien traag en gammel uit, maar in deze waanzinnige autorijgame kun je ze volledig aanpassen. Tune je Lada tussen twee ritten in en verbeter hem met nieuwe features. Je kan er zelfs mee racen en driften door een parkeergarage, een hangaar en nog veel meer.

 • Rallyrijder 2
  Spelen
  Rallyrijder 2
  37803 keer gespeeld

  Stap in je rallywagen en rij razendsnel rondjes over het racecircuit!

 • Met harde banden de berg op
  Spelen
  Met harde banden de berg op
  4627 keer gespeeld

  De parcours in de levels van deze autorijgame liggen bezaaid met waanzinnige objecten. Kruip achter het stuur van een monstertruck en scheur over zeecontainers, oude schoolbussen en nog veel meer. Haal jij de eindstreep of maak je een fatale fout waardoor je truck explodeert? Ontdek het zelf!

 • Driftclub-games
  Spelen
  Driftclub-games
  1936 keer gespeeld

  Kan jij deze moeilijke racebanen onder de knie krijgen? In deze intense racegame moet je jouw driftskills inzetten om door een paar superscherpe bochten te glijden. Verder verdien je cash voor vettere voertuigen, mooiere lak en nog veel meer!

 • Rallyrijden
  Spelen
  Rallyrijden
  20960 keer gespeeld

  Hoe ver kom jij in dit waanzinnige racespel? Spring achter het stuur van een van de voertuigen en voer epische stunts uit.

 • Rally Racer
  Spelen
  Rally Racer
  3653 keer gespeeld

  Denk je dat jij de beste racer van de hele wereld kunt worden? Strijd tegen de besten om de eerste plaats in dit ontzettend coole racespel, Rally Racer!

 • Busrace
  Spelen
  Busrace
  3650 keer gespeeld

  Denk je dat je een off-road rally in ongewone voertuigen aankunt? Deze circuits zijn speciaal gemaakt voor buggy's maar jij zult ze moeten afleggen in bestelwagens en bussen. Lukt het jou om de eindstreep te behalen in dit unieke racespel?

 • Epische autorace
  Spelen
  Epische autorace
  750 keer gespeeld

  Denk je dat jij de finish kunt bereiken in dit te gekke online racespel? Neem het op tegen de snelste coureurs en scheur door een verlaten woestijnlandschap. Voer de meest waanzinnige stunts uit en vergeet niet om je auto te upgraden.

 • Driftkampioen
  Spelen
  Driftkampioen
  1012 keer gespeeld

  Heb jij het in je om racekampioen te worden? Koop upgrades, tussen de wedstrijden door, en raas naar de top in dit spannende sportspel.

 • Vrachtwagen besturen
  Spelen
  Vrachtwagen besturen
  953 keer gespeeld

  Voor deze snelwegen en besneeuwde bergpassen heb je al je stuurkunsten nodig, vooral omdat je achter het stuur van een gigantische truck zit. Kijk of jij je lading op de juiste plek kunt afleveren in dit realistische rijsimulatiespel.

 • American Racing 2
  Spelen
  American Racing 2
  14282 keer gespeeld

  Voel de spanning en ga voor het goud. Kun jij de concurrentie voorbijrazen?

 • Extreme drift 2
  Spelen
  Extreme drift 2
  2783 keer gespeeld

  In deze racegame kan je jouw virtuele driftskills verbeteren, de strijd aangaan in een legendarische competitie, of lekker chillen in de freestylemodus. Je kan ook munten verdienen om je wagen te upgraden, aan te passen of een nieuwe te kopen, terwijl je van de een naar de andere unieke racebaan drift.

 • Buggy Simulator
  Spelen
  Buggy Simulator
  31920 keer gespeeld

  Spring op deze coole strandbuggy en race door de kleine stad. De straten zijn praktisch uitgestorven dus je kunt je helemaal uitleven: voer vette stunts uit en geef plankgas in dit stoere racespel.

 • Fortride: Open Ride
  Spelen
  Fortride: Open Ride
  5287 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je van tientallen te gekke features genieten. Verken een complete wereld vol gave obstakels en portals die je naar andere plekken transporteren. Ook kan je nieuwe airtimerecords proberen te halen als je van hellingen afspringt!

 • 4x4 Rally
  Spelen
  4x4 Rally
  20 keer gespeeld

  Zorg dat je bij de eerste drie eindigt om in het volgende level te komen

 • Super 4x4 Rally
  Spelen
  Super 4x4 Rally
  541 keer gespeeld

  Bereid je voor op een epische wegrally. Kies je favoriete jeep, SUV of raceauto en stel je dan op bij de startstreep in dit flitsende racespel.

 • Hummer-kampioenschap
  Spelen
  Hummer-kampioenschap
  328 keer gespeeld

  Race tegen je vrienden of in een kampioenschap voor je enorme Hummer! Laat je tegenstanders in het stof bijten!

 • Woestijnrally
  Spelen
  Woestijnrally
  1793 keer gespeeld

  Deze rally is een van de zwaarte races ter wereld. Zal het je lukken om letterlijk niet het spoor bijster te raken? Vecht je een weg naar de eindstreep in dit intense racespel.

 • Superrally-uitdaging 2
  Spelen
  Superrally-uitdaging 2
  1344 keer gespeeld

  Ga terug naar de wildernis en scheur het circuit weer aan flarden.

 • Buggy Rider
  Spelen
  Buggy Rider
  17639 keer gespeeld

  These dune buggies are breaking away from the beach. Pick out your favorite one before you take on a group of skilled drivers in this racing game. Can you beat them across the finish lines on each one of these tracks? You can collect cash that you can use between races to upgrade your vehicle.

 • Burnout drift 3: Zeehaven
  Spelen
  Burnout drift 3: Zeehaven
  2043 keer gespeeld

  Deze oude haven is de perfecte plek om aan je virtuele autorijdtalenten te werken in deze 3D racegame. Probeer waanzinnige manoeuvres zoals drifts uit te voeren in een van deze vette bakken. Je kan ook andere racers uitdagen terwijl je onderweg bakken vol muntjes en punten verdient.

 • Superrally-uitdaging
  Spelen
  Superrally-uitdaging
  887 keer gespeeld

  Scheur over deze vet coole circuits en kijk of je als eerste de finish kunt bereiken.

 • Homerun Rally
  Spelen
  Homerun Rally
  18 keer gespeeld

  Timing is heel belangrijk als je de bal wilt raken.

 • Rallyrace 6
  Spelen
  Rallyrace 6
  2618 keer gespeeld

  Probeer verschillende racevoertuigen in dit online racespel. Scheur door de stad in een muscle car of over een besneeuwde snelweg in een buggy en kijk of je met jouw voertuig als eerste de controlepunten kunt bereiken.

 • Racen met strandbuggy's
  Spelen
  Racen met strandbuggy's
  225 keer gespeeld

  Kun jij als eerste de finish bereiken in dit razendsnelle racespelletje?

 • Ado autodrifter
  Spelen
  Ado autodrifter
  3754 keer gespeeld

  Deze auto's zijn eigenlijk gebouwd om te driften. Zet je dus schrap om je talent te tonen in dit autorijdspel. Je kan door de bochten glijden terwijl je door een haven blaast en een winderige bergweg en een paar andere intense gebieden doorkruist. Breek een paar records en maak onderweg tientallen waanzinnige voertuigen beschikbaar.

 • Canyon Valley Rally
  Spelen
  Canyon Valley Rally
  2188 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een rondje offroad-racing in dit gloednieuwe 3D-browserspel, Canyon Valley Rally! Concurreer tegen professionele racers, omzeil die rotsen en passeer die finish!

 • Super Rally 3D
  Spelen
  Super Rally 3D
  5282 keer gespeeld

  Trap dat gaspedaal keihard in en ga als eerste over de finish in deze spannende rallyrace!

 • Turborally
  Spelen
  Turborally
  8303 keer gespeeld

  Scheur naar de finish, maar zorg dat je de olievaten niet raakt.

 • Internationale rallyrace 2014
  Spelen
  Internationale rallyrace 2014
  17652 keer gespeeld

  Doe je gordel om, trap het gaspedaal diep in en scheur naar de finish van deze intense rallyrace!