Stuntrijdersspellen

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  1666804 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  200561 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Hill Racing Challenge
  Spelen
  Hill Racing Challenge
  171428 keer gespeeld

  Stap in je auto en tart alle natuurwetten in dit verslavende racespelletje.

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  146097 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Bootrace
  Spelen
  Bootrace
  96974 keer gespeeld

  Stuur je speedboot in de juiste richting en wees je tegenstanders te slim af in dit driedimensionale racespelletje. Verken nauwe rivieren en verdien geld om je boot te verbeteren. Stap snel aan boord en vaar naar de finish!

 • Autodief
  Spelen
  Autodief
  79741 keer gespeeld

  Deze dief staat op het punt om aan een misdaadgolf te beginnen. Ga met hem mee om auto's te stelen en de boel volledig op z'n kop te zetten in dit woeste racespel.

 • Stuntskateboard 3D
  Spelen
  Stuntskateboard 3D
  79115 keer gespeeld

  De stad is je skateterrein...

 • Nitro Heads
  Spelen
  Nitro Heads
  36078 keer gespeeld

  Spelers over de hele wereld starten hun motoren. Wil jij hierbij horen? Neem plaats op de startlijn en bereid je voor om een van de gekste online multiplayer race spellen te spelen. Scheur met piepende banden door de meeste krankzinnige racebanen in een woestijn of op de Noordpoolcirkel. Trotseer je tegenstander met zwaartekrachttrotserende manoeuvres en verpletter zijn auto. Verbrand rubber, spring over heuvels, rij vol gas door waanzinnige loopings en verzamel nitro voor nog betere prestatie. Behaal jij als eerste de eindstreep of wordt het stofhappen voor jou? VOL GAS!

 • BMX Master
  Spelen
  BMX Master
  34782 keer gespeeld

  Probeer dit niet zelf... Deze stunts zijn niet te geloven!

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelen
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  27181 keer gespeeld

  Ben je klaar om de Russische wegen aan flarden te scheuren? Spring dan achter het stuur van deze SUV en geef plankgas. Je kunt controlepunten proberen te bereiken, bestellingen afleveren of gewoon een beetje racen in de vrije modus.

 • Russian Extreme Off-Road
  Spelen
  Russian Extreme Off-Road
  25712 keer gespeeld

  Doe mee aan een racewedstrijd of tour in je eigen tempo in dit spannende racespel. Raas op de meest intense parcoursen van Rusland, race over grindwegen en meer. En tussen de races doo kun je ook nog je voertuig aanpassen.

 • Racen op de mountainbike
  Spelen
  Racen op de mountainbike
  25252 keer gespeeld

  Dit mannetje ziet er niet erg gespierd uit, maar fietsen kan hij als de beste!

 • Motorrace 2
  Spelen
  Motorrace 2
  23908 keer gespeeld

  Er staan je drie pittige racebanen te wachten in dit actievolle racespel. Spring op je motor en ontdek of het je lukt om op elke baan zo lang mogelijk in de lucht te blijven. Hoe snel kun jij de eindstreep van alle drie de banen behalen?

 • Rallyrijden
  Spelen
  Rallyrijden
  19168 keer gespeeld

  Hoe ver kom jij in dit waanzinnige racespel? Spring achter het stuur van een van de voertuigen en voer epische stunts uit.

 • Scrap GL
  Spelen
  Scrap GL
  18468 keer gespeeld

  Plaats je op de startlijn. Je bolide is volgetankt en klaar voor de race. Neem het op tegen andere spelers of race tegen jezelf in dit leuke online spel.

 • Stunt Monster 3D
  Spelen
  Stunt Monster 3D
  18348 keer gespeeld

  Kies een monstertruck en imponeer het publiek met je coole stunts. Verzamel het geld en vergeet niet om je truck te verbeteren in dit actierijke racespel.

 • Dolle stuntwagens
  Spelen
  Dolle stuntwagens
  17379 keer gespeeld

  Je kan een eindeloze hoeveelheid coole stunts uitvoeren in dit freewheel rijspel. Vlieg van hellingen af en race door 360-graden loopings in oude pick-ups, militaire voertuigen en nog veel meer. Maar als je echt je kunsten wilt laten zien, duik dan achter het stuur van een jaren 70 muscle car of een modernere sportwagen.

 • V6 offroad racer
  Spelen
  V6 offroad racer
  15696 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je met een hele lading voertuigen door drie verschillende gebieden scheuren. Elk voertuig heeft een krachtige V6-motor, zelfs de bus! Kruip dus achter het stuur en race door de stad of doe een paar te gekke stunts op de hindernisbaan. Ga off-road of blijf op straat, je mag het zelf weten!

 • Agame Stunt Cars
  Spelen
  Agame Stunt Cars
  14244 keer gespeeld

  De mogelijkheden zijn eindeloos in deze te gekke autorijgame. Pas je auto aan voordat je door loopings scheurt en de lucht invliegt.

 • Monster Truck 3D: Arena Stunts
  Spelen
  Monster Truck 3D: Arena Stunts
  13973 keer gespeeld

  Stap achter het stuur van een van deze monstertrucks en kijk of je deze intense racecircuits kunt voltooien. Er zijn schansen, ringen en nog veel meer. Kun jij binnen de tijd de finish bereiken in dit uitdagende racespel?

 • Moto Trials Off Road 2
  Spelen
  Moto Trials Off Road 2
  13443 keer gespeeld

  Stap op je motor en voer de meeste waanzinnige stunts uit in dit coole racespel. Denk je dat jij de finish kunt bereiken?

 • Motorbike Freestyle
  Spelen
  Motorbike Freestyle
  13128 keer gespeeld

  ad

 • Stunten in de stad
  Spelen
  Stunten in de stad
  11454 keer gespeeld

  In deze stad wemelt het van de springschansen, loopings en andere obstakels. Spring achter het stuur van je coole sportauto, geef plankgas en probeer ze allemaal uit in dit 3D-racespel.

 • Ado Stunt Car 2
  Spelen
  Ado Stunt Car 2
  10750 keer gespeeld

  Er staat weer een te gekke verzameling sportwagens op je te wachten in deze online autorijgame. Kies er maar eentje uit en zet je schrap om allerlei te gekke stunts uit te voeren. In elke map vind je een heleboel hellingen en loopings die je allemaal kan uitproberen.

 • Supermoto GT
  Spelen
  Supermoto GT
  10116 keer gespeeld

  Je kunt alleen racen of het tegen anderen opnemen in dit futuristische racespel. Kies een motor en en probeer als eerste de finish te bereiken!

 • Dodelijke race
  Spelen
  Dodelijke race
  10097 keer gespeeld

  Deze meedogenloze racer was ooit heer en meester op de weg. Kun jij hem helpen met zijn comeback in dit waanzinnige racespel? Zijn dodelijke voertuig bevat allerlei wapens en nitroboosters. Hij is er in ieder geval klaar voor!

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spelen
  Crazy Stunt Cars 2
  10067 keer gespeeld

  Je kan een paar onverwoestbare musclecars, militaire voertuigen en en nog veel meer auto's pimpen in deze wilde rijgame. Geef ze een nieuwe laklaag en optimaliseer de besturing voordat je van hellingen afspringt en een paar fantastische omwentelingen probeert uit te voeren.

 • Dare Devil
  Spelen
  Dare Devil
  9227 keer gespeeld

  Bestuur je motor en doe zoveel mogelijk stunts om meer punten te scoren.

 • Monstertrucks 360
  Spelen
  Monstertrucks 360
  9201 keer gespeeld

  De zon schijnt, de gieren cirkelen en de woestijn roept. Het is tijd om te racen!

 • Racebolide
  Spelen
  Racebolide
  8793 keer gespeeld

  Verken de straten van deze leuke stad. Spring achter het stuur van deze coole sportwagen en behaal topsnelheden in dit race-simulatiespel.

 • Stadsrace
  Spelen
  Stadsrace
  8703 keer gespeeld

  In Stadsrace draait het allemaal om brullende motoren, kruispunten en snelheid. Rijd zo snel als je kunt in je favoriete Lego-wagen, maar pas op dat je niet uit de bocht vliegt. Ontwijk de obstakels en versla je tegenstanders. Kun jij als eerste de finish bereiken?

 • Rocky Rider
  Spelen
  Rocky Rider
  8198 keer gespeeld

  Als je auto de sprong niet haalt, gebruik je toch gewoon je raketaandrijving!

 • Takelwagen 3
  Spelen
  Takelwagen 3
  7905 keer gespeeld

  Geef je wagen eerst een kleurtje en probeer dan deze takelklusjes tot een goed einde te brengen.

 • Drift Open World
  Spelen
  Drift Open World
  7268 keer gespeeld

  You can improve your virtual drifting skills as you race around this thrilling 3D world. Take to the streets of the city or see if you can hog the turns on a dirt track located along its outskirts.

 • Crazy Mustang
  Spelen
  Crazy Mustang
  6429 keer gespeeld

  Soms heb je een monster nodig om het werk van een Mustang te doen.

 • Een kleine auto
  Spelen
  Een kleine auto
  6106 keer gespeeld

  Hou de auto op de weg!