Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Uphill Rush 11

Zet je schrap voor een nieuwe aflevering van Uphill Rush 11! In dit race spelletje heb je een reis geboekt op een groot cruiseschip vol gestoorde waterglijbanen.

Het schip is net aangekomen bij een tropisch eiland. Geniet van het uitzicht terwijl je over de glijbaan roetsjt. Op het bovendek van het cruiseschip bevinden zich allerlei zwembaden met spannende stroomversnellingen en waterglijbanen. Kies een zwemmer en een opblaasbare zwemband. Sjees over de glijbaan en plons in het water. De andere jongens en meiden die daar ronddobberen mag je gerust uit de weg beuken!

Hoe speel je Uphill Rush 11?

In dit hoofdstuk van de populaire serie Uphill Rush spelletjes kun je allerlei zwembaden en bandenglijbanen met bizarre en spectaculaire ontwerpen verkennen. Snel door de loopings en ram de andere zwemmers van de baan, of blaas ze uit het water wanneer je als een kanonskogel in het zwembad plonst. Door in de lucht stunts te doen kun je extra punten verdienen.

Verzamel diamanten en muntjes terwijl je de glijbaan probeert te bedwingen. Hiermee kun je namelijk nieuwe zwemmers en snellere banden, opblaasbootjes en zelfs jetski’s vrijspelen. De duurdere banden kun je ook upgraden voor extra vaart en wendbaarheid. Kun jij de banen met een topsnelheid af glijden en telkens de drie sterren score behalen?

Spelbesturing

  • PIJLTJE OMHOOG om sneller te gaan
  • PIJLTJE OMLAAG om te remmen
  • PIJLTJE LINKS om achteruit te leunen
  • PIJLTJE RECHTS om vooruit te leunen
  • DRUK OP SPATIE BALK als het bliksemschicht icoontje is opgeladen om tijdelijk de snelheid op te voeren

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal gave spelletjes om uit te proberen:

  1. Uphill Rush 10
  2. Speed Boat Extreme Racing
  3. Uphill Rush 9
  4. Battleboats.io

Wie is de maker van Uphill Rush 11?

Uphill Rush 11 is ontwikkeld door Agame.