Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Pou

Er valt heel wat te beleven in Pou! Kun jij deze alien helpen wennen aan het leven op een nieuwe planeet in dit snoezige dan snoezig online spelletje?

Pou komt uit afgelegen sterrenstelsel en zal wat tijd op aarde doorbrengen. Hij heeft je hulp zeker nodig in deze aflevering van de schattige Pou-serie. Je kunt aan de slag door Pou een bad te geven en zijn tanden te poetsen. Als je klaar bent, mag je hem voeren, een nieuwe outfit voor hem kiezen en een aantal geweldige minigames spelen. Ontdek wat er gebeurt als Pou in een auto rijdt, een nieuwe tuin begint en meer!

Hoe speel je Pou?

Pou is een snoezig online dierenspelletje voor spelers van alle leeftijden. Zorg voor een alien genaamd Pou tijdens zijn reis naar de aarde. Hij is erg nieuwsgierig en wil deelnemen aan tal van leuke activiteiten. Je kunt ook nieuwe kleding en andere items voor hem ontgrendelen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS terwijl je minigames speelt, voorwerpen selecteert en meer.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog een paar verzorgspelletjes spelen? Check dan deze!

  1. Pou Baby Wash
  2. Pou Doctor
  3. Cute Puppy Rescue
  4. Baby Hazel: Cooking Time

Wie is de maker?

Pou is gemaakt door Zakeh Limited.