Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Geometry Dash Maze Maps

Geometry Dash Maze Maps is een behendigheidsspelletje waarin je snel moet reageren om de vallen te ontwijken met het neon blokje. De rappe omschakelingen tussen de normale en omgekeerde zwaartekracht maken de doolhofachtige levels van dit spelletje tot een pittige uitdaging!

Hoe speel je Geometry Dash Maze Maps?

Spring met je neon blokje over de stekels en andere vallen. Je moet snel reageren om de dodelijke hindernissen te ontwijken.

Telkens als je een van de gloeiende gele bakens aanraakt, keert de zwaartekracht op z’n kop. Kun jij snel genoeg schakelen? Spring op het juiste moment, of je nu over de vloer glijdt of over het plafond snelt.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik om te springen

Speel meer gratis online spelletjes zoals Geometry Dash Maze Maps

Als je deze game met upbeat EDM- en dance beats leuk vindt, probeer dan ook eens de spelletjes Geometry Neon Dash of Geometry Jump.

Je kunt nog veel meer uitdagende reactiespelletjes vinden in ons overzicht van behendigheidsspellen en onze catalogus met ontwijkspelletjes.

Wie is de maker van Geometry Dash Maze Maps?

Geometry Dash Maze Maps is gemaakt door AtupDev.

Wanneer werd Geometry Dash Maze Maps voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 9 januari 2024.