Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Squid Challenge: Glass Bridge

Hoe ver kom jij in Squid Challenge: Glass Bridge? Kijk of je de andere kant van verschillende gammele platforms kunt bereiken in dit actiespelletje.

De volgende ronde van een zeer dodelijke competitie staat op het punt te beginnen. Lukt het jou om een paar bruggen over te steken, die elk van meerdere glazen panelen zijn gemaakt? Sommige van deze panelen kunnen je gewicht aan. Andere niet. Spring op de stevigere in dit spannende vaardigheidspelletje geïnspireerd op Squid Game, de populaire Netflix-serie. Als je het verkeerde paneel kiest, zijn de gevolgen desastreus!

Hoe speel je Squid Challenge: Glass Bridge?

Ontdek of je een gevaarlijke reeks glazen bruggen kunt oversteken in dit uitdagende actiespelletje. Je moet snel een kaart uit je hoofd leren met de gedeelten die veilig zijn en welke niet. Bereik jij van alle bruggen de andere kant?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om te springen.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Squid Challenge
  2. Time Shooter 2
  3. Stick Duel Battle
  4. Ninja Boy: Ultimate Edition

Wie is de maker?

Squid Challenge: Glass Bridge is gemaakt door Kiz10.