Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Wizard School

Welkom op de tovenaarsschool in het spelletje Wizard School! Je bent zojuist aangenomen als leraar op een wel heel exclusieve en zeer magische school in dit betoverende online spelletje.

Ginny wacht je bij de ingang op. Zij is jouw assistente en ze staat klaar om je alles te vertellen en te laten zien op je eerste dag als docent. Ga meteen aan de slag in dit leuke simulatie spelletje. De studenten komen vandaag al aan, en de kobold die als butler aan de inschrijfbalie werkt kan het allemaal niet meer bijhouden. 

Het wordt dus zeker weten een druk semester. De school komt leerkrachten en administratiepersoneel tekort, dus je zal op een paar verschillende afdelingen moeten bijspringen om te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen. Zorg dat de studenten vertrouwd raken met hun nieuwe omgeving en op tijd bij hun eerste les aanschuiven.

Je moet er in dit management spelletje ook voor zorgen dat je collega's geleidelijk aan hun vaardigheden verbeteren. Ga natuurlijk wel even na of er genoeg geld in de kas zit om de leraren op cursus te sturen of nieuwe apparatuur en andere spullen voor de klaslokalen aan te schaffen. Sommige leslokalen zijn vrij krap, dus misschien kun je wel een magische manier bedenken om meer ruimte te maken voor extra leerlingen.

Hoe speel je Wizard School?

Neem in Wizard School de leiding over een chaotische school voor jonge dreuzels die ook heksen en tovenaars willen worden. Magie kun je leren, maar de school heeft wel een tekort aan personeel. Zorg dat de zaken niet uit de hand lopen door op verschillende afdelingen in te springen. Je moet de studenten helpen hun nieuwe magische krachten te beheersen, en het personeel helpen zich te ontwikkelen tot betere docenten. Bovendien is er nog veel meer te doen en te regelen in dit magische management spelletje.

Besturing

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om aan een nieuw project te beginnen, de docenten aanwijzingen te geven, en meer.

Soortgelijke spelletjes

Gebruik je ontluikend talent als manager en ga aan de slag met een aantal nieuwe uitdagingen in deze andere online spelletjes: 

  1. Habbo Hotel
  2. Wizard Jewels
  3. Delicious: Emily's New Beginning
  4. Burger Chef: Cooking Story

Wie is de maker van Wizard School?

Wizard School is ontwikkeld door Yizhiyuan Network Technology Co. Ltd.