Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Pop It Spelletjes

Over Onze Pop It Spelletjes

Wat zijn Pop It-spelletjes?

Net als spelletjes op basis van Fidget Spinners en ander zintuiglijk speelgoed, worden Pop It-spelletjes gebruikt om te ontspannen of stress te verlichten. Ze kunnen ook de symptomen van aandoeningen als ADHD en autisme verlichten. Ze zijn meestal gemaakt van kleurrijk plastic of metaal en zijn klein genoeg om mee te nemen in een jaszak of een rugzak, wat betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden gebruikt in een kantoor, een klaslokaal, een wachtkamer of, nou ja, overal eigenlijk. Dit zijn slechts een paar redenen waarom ze zo populair zijn!

Hoe speel je Pop It Games?

Online pop it-spelletjes zijn heel eenvoudig. De speler laat een aantal bubbels knallen, meestal door erop te klikken. Sommige van deze spelletjes bevatten ook extra functies zoals high-scores of extra pop it-speelgoed dat kan worden ontgrendeld.

Wat zijn de beste Pop It Spelletjes op mobiel?

Check onze coole collectie van pop-it spelletjes. Ze zijn gebaseerd op het fidget-speelgoed dat de ervaring van het kapot drukken van bubbeltjesplastic nabootst. Veel mensen vinden ze ontspannend en zeggen dat ze een kalmerend effect hebben, vooral als ze zich angstig of overweldigd voelen. Deze stressverlichtende pop it-spelletjes kunnen vergelijkbare resultaten opleveren. 

Veel van deze pop it fidget-spelletjes staan online voor kinderen, maar eigenlijk kunnen mensen van alle leeftijden ze spelen. Voel je vrij om er een te proberen wanneer je even pauze neemt van een ingewikkeld werkproject, of een student bent die hoognodig wat anders moet doen dan blokken en stampen. Deze gratis online spelletjes helpen je ontspannen en het rustig aan te doen, al is het maar voor een paar minuten.