Tap Spellen

 • Magische pianotegels
  Spelen
  Magische pianotegels
  120963 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  94153 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  71360 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Piano Tiles
  Spelen
  Piano Tiles
  60572 keer gespeeld

  desc

 • Happy Glass
  Spelen
  Happy Glass
  49511 keer gespeeld

  Voor dit leuke zwaartekrachtspelletje heb je razendsnelle reflexen nodig. Denk je dat jou het lukt om de blokken te verwijderen of de glazen met water te vullen? Laat maar 'ns zien dan!

 • Tenkyu-bal balanceren
  Spelen
  Tenkyu-bal balanceren
  35553 keer gespeeld

  Kun jij de bal naar het gaatje laten rollen in de uitdagende levels van dit 3D-puzzelspel? Draai en kantel het platform om de bal de juiste kant op te laten gaan.

 • Flappy Bird
  Spelen
  Flappy Bird
  21014 keer gespeeld

  Eenvoudig. Verslavend. En ECHT HEEL ERG LASTIG. Tik om met je vleugels te slaan, maar laat die vogel heel!

 • Zball
  Spelen
  Zball
  18418 keer gespeeld

  Rol met de bal over de muur. Tik op het scherm om de richting van de bal te wijzigen. Zorg dat je niet van de rand valt! Hoe ver kun jij komen?

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  15685 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  15050 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Magic Tiles 3
  Spelen
  Magic Tiles 3
  12147 keer gespeeld

  Kun jij in het ritme blijven tijdens dit uitdagende online spel? Probeer de magische tegels bij te houden.

 • Zball 5
  Spelen
  Zball 5
  10233 keer gespeeld

  Dit rode balletje rolt door een gevaarlijk koninkrijk. Kun jij zorgen dat hem niets overkomt? Verzamel de edelstenen, het eten en de andere waardevolle voorwerpen en probeer zo ver mogelijk te komen in dit intense online spel.

 • Zball 3: Football
  Spelen
  Zball 3: Football
  10181 keer gespeeld

  Laat de bal over het platform rollen zonder dat hij eraf valt in het derde vervolg op het populaire vaardigheidsspelletje. Verzamel de vlaggen om je favoriete voetbalteam te kopen en probeer je einddoel te bereiken. Veel plezier met Zball!

 • Zball 2
  Spelen
  Zball 2
  9029 keer gespeeld

  Kun jij deze bal over het platform laten rollen zonder dat hij over de rand valt? Dit vervolg op het populaire Zball is nog net iets lastiger!

 • Messenregen
  Spelen
  Messenregen
  8982 keer gespeeld

  Het gaat ... messen regenen? Inderdaad! Werp jij al je messen in deze draaiende boomstammen zonder dat ze elkaar raken? Je moet perfect timen en je hebt snelle reflexen nodig om alle levels van deze verslavende actiegame uit te spelen.

 • Helix ballensprong
  Spelen
  Helix ballensprong
  8507 keer gespeeld

  Hoever kan jij al deze balletjes verf langs de helix laten afdalen? Draai en keer de structuren terwijl je de gekleurde platforms probeert te vermijden. Hou verder de handige power-ups in de gaten in deze intense online game.

 • Flappy Bird Flash
  Spelen
  Flappy Bird Flash
  6792 keer gespeeld

  De beroemde, maar o zo onhandige vogel keert terug in dit uitdagende vliegspelletje. Kun je hem veilig langs alle groene buizen leiden? Als hij zijn kop stoot of een van zijn vleugels beschadigt, valt hij op de grond. En dat kunnen we niet hebben, toch? Hoe ver kun jij komen in dit superlastige spelletje?

 • Flappy Bird Multiplayer
  Spelen
  Flappy Bird Multiplayer
  6414 keer gespeeld

  De ultieme Flappy Bird-uitdaging! Vlieg jij tussen meer leidingen door dan je tegenstanders?

 • Knife Hit 2
  Spelen
  Knife Hit 2
  5364 keer gespeeld

  Je trouwe assistent is heel erg dapper. Waarom zou je anders messen naar hem mogen gooien? Zorg alleen wel dat je hem niet raakt in dit uitdagende actiespel. Hij heeft namelijk geen zin om naar de dokter te gaan.

 • Pianotoetsen
  Spelen
  Pianotoetsen
  5165 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed en vooral hoe snel je kunt pianospelen. Zolang je de witte toetsen maar niet raakt!

 • Tap and Go: Deluxe
  Spelen
  Tap and Go: Deluxe
  4086 keer gespeeld

  Deze kleine eend heeft moeite om op het rechte pad te blijven. Misschien kun jij hem de weg wijzen? Zorg dat hij gaten, stenen muren en andere gevaren ontwijkt in dit uitdagende en super schattige actiespel.

 • Dunkschoten
  Spelen
  Dunkschoten
  3929 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij de bal in beweging houden in deze intense basketbalgame? Doe je uiterste best om hem in alle netten van een eindeloze reeks ringen te schieten.

 • Bus met koffers: maak de weg vrij
  Spelen
  Bus met koffers: maak de weg vrij
  3236 keer gespeeld

  De koffers in deze bus beginnen echt alle plaats in te nemen. Kan jij ze ordenen, en snel een beetje, in deze puzzelgame? Als ze het dak bereiken, heeft de bestuurder daar enorm last van!

 • Een lijn
  Spelen
  Een lijn
  2954 keer gespeeld

  Kan jij alle lijnen met elkaar verbinden in deze uitdagende puzzelgame? Probeer alle unieke ontwerpen te voltooien in het grote aantal verschillende levels.

 • Knife Hit Horror
  Spelen
  Knife Hit Horror
  2952 keer gespeeld

  Deze enge monsters beginnen echt irritant te worden! Kan jij van ze afkomen in deze enge actiegame? Werp een paar messen naar hun kop totdat ze zijn vernietigd. Maar pas op! Als een van je messen een ander mes raakt, kan dat voor nare verrassingen zorgen!

 • Tikken en rijden
  Spelen
  Tikken en rijden
  2685 keer gespeeld

  Klik of tik op het scherm om je voertuig te besturen. Hoe ver kun jij komen zonder te vallen?

 • Rechte lijn
  Spelen
  Rechte lijn
  2664 keer gespeeld

  De kortste weg tussen twee punten is een rechte lijn. Kan jij bewijzen dat dit waar is in deze uitdagende puzzelgame? Probeer de kleurrijke lijnen door elk van deze ontwerpen te leiden zonder dat ze elkaar doorkruisen.

 • Backflipper
  Spelen
  Backflipper
  2304 keer gespeeld

  Doe vette stunts en verzamel honderden muntjes in deze verslavende simulatiegame. Maar probeer dit niet thuis! Je voert waanzinnige backflips uit terwijl je tussen platforms hoog boven de straten van deze wereldstad stuitert. Maar pas op, want als je één foute beweging maakt, belandt je character in het ziekenhuis, of nog erger!

 • Puppy Blast
  Spelen
  Puppy Blast
  2056 keer gespeeld

  Dit schattige puzzelspel is een feest om te spelen. Deze keer hoef je geen drie blokken weg te spelen, maar slechts twee. Bovendien zijn er allerlei power-ups, zoals bommen en raketten, voor als je vastzit. Activeer de discobol om het feest helemaal compleet te maken!

 • Swipe Skate 2
  Spelen
  Swipe Skate 2
  1978 keer gespeeld

  Pak je skateboard en voer de meest waanzinnige stunts uit in dit coole driedimensionale skateboardspel. Kies voor de freestyle- of de tijdmodus en laat zien dat jij de koning van het skatepark bent.

 • Tap the Frog
  Spelen
  Tap the Frog
  1900 keer gespeeld

  Ribbit! Do you have what it takes to help the Frog jump, paint and spacewalk the way to his sweetheart? Everyone’s favourite Frog is on a mission to become a Frog Prince! Join the Frog as he embarks on an adventure that will take him from the lily pads of his home pond to the farthest reaches of outer space. Easy to play yet challenging to master, Tap the Frog will keep you entertained forever. Let’s see how fast you rrreally are!

 • Muziekregel 2
  Spelen
  Muziekregel 2
  1726 keer gespeeld

  Volg het ritme en doe je best om op het rechte pad te blijven in deze intense online game. Hoe ver schop jij het op elk van deze ingewikkelde routes? Je kan door een weide reizen, over een schitterend bergpad lopen, en nog veel meer!

 • 1.000 blokken
  Spelen
  1.000 blokken
  1596 keer gespeeld

  Kan jij in deze uitdagende puzzelgame voor al deze mysterieuze vormen wat ruimte vinden ? Zoek een plekje voor ze op het bord terwijl je 1.000 punten probeert te verdienen.

 • Trek een lijn
  Spelen
  Trek een lijn
  1543 keer gespeeld

  Kan jij binnen de lijntjes blijven in deze online puzzelgame? Probeer met een enkele lijn alle puntjes van de tekeningen met elkaar te verbinden. Er staan je een heleboel uitdagende levels te wachten!

 • Waterleiding repareren
  Spelen
  Waterleiding repareren
  1465 keer gespeeld

  De waterleidingen in deze uitdagende levels liggen schots en scheef door elkaar. Kun jij ze draaien en ervoor zorgen dat het water weer in de juiste richting stroomt? Deze arme loodgieter kan je hulp goed gebruiken in dit lastige puzzelspel.

 • Nieuwe juwelenblokken
  Spelen
  Nieuwe juwelenblokken
  1365 keer gespeeld

  Kan jij voor alle blokken op het bord een plek vinden? Probeer ze allemaal in een leeg plekje te persen in deze uitdagende puzzelgame.