Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Tripping Balls

Kun jij op het juiste pad blijven? Daarom kom je vanzelf achter zodra je Tripping Balls gaat spelen! 

Het is een ongelooflijk intens balspelletje. Bestuur de bal als hij door een lange tunnel rolt. Je moet hem aan de juiste kant houden terwijl hij van kleur verandert. Hij zal ook af en toe een andere richting aangeven om het nog uitdagender te maken! Je hebt scherpe vaardigheden en uitstekende reflexen nodig om langer dan een paar seconden te kunnen spelen! 

Speluitleg 

Tripping Balls is een spannend 3D-spelletje. Bestuur de bal terwijl hij door een tunnel rolt. Beweeg hem naar de roze kant als hij roze wordt of naar de blauwe kant als hij blauw wordt. Je zult hem ook naar bepaalde plekken moeten verplaatsen als de bal zelf een andere richting aangeeft.  

Spelbediening 

  • PIJL-LINKS om de bal naar links te laten rollen.  
  • PIJL-RECHTS om de bal naar rechts te laten rollen. 
  • DRUK OP BEIDE als de bal een pijl aangeeft. 

Soortgelijke spelletjes

Speel je graagarcadespelletjes? Probeer dan ook eens: 

  1. Color Tunnel 
  2. Crazy Color Switch 
  3. Ball Surfer 3D

Wie is de maker? 

Tripping Balls is gemaakt door Oven Baked Games, een gamestudio onder leiding van Sven Magnus en Johua Pearce.