Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Toilet Paper: The Game

De mensen hebben hun TP nodig! Kun jij er tonnen van bevrijden en aan de smachtende massa leveren in Toilet Paper: The Game?

Bereid je voor op heel wat LOL terwijl je een goede hygiëne helpt te promoten. Er zijn tonnen toiletrollen die momenteel vastzitten in winkelwagens, bomen, vrachtwagen en compleet maffe dingen als enorme paprika's! Draai en keer ze zo snel mogelijk om in elk uitdagende level. Er zijn een heleboel mensen die behoorlijk wanhopig worden. Zowel zij als hun achterwerken zijn van jou afhankelijk in dit hilarische fysicaspelletje!

Speluitleg

Toilet Paper: The Game is een hilarisch online spelletje. Draai verschillende bakjes en voorwerpen tot al het toiletpapier wat erin ligt is geleegd.

Spelbediening

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP EN HOUD INGEDRUKT om de voorwerpen te draaien.
  • LAAT DE LINKERMUISKNOP LOS om te stoppen.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer echt hilarische spelletjes proberen? Check dan deze geweldige drie!

  1. Happy Glass
  2. Toilet Rush 2
  3. Cut the Rope 2

Wie is de maker?

Toilet Paper: The Game is gemaakt door Quicksave.