Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Bitcoin Tap Tap Mine

Word jij een virtuele miljonair of zelfs een virtuele miljardair in Bitcoin Tap Tap Mine? Kijk of je een financiële klapper kunt maken in dit crypto-valutaspelletje.

Verzamel zo snel mogelijk Bitcoins in dit simulatiespelletje. Hoe meer je verdient, hoe meer je kunt inruilen voor een aantal echt nuttige upgrades en extra functies. Elk zal je helpen een enorm fortuin te verdienen.

Hoe speel je Bitcoin Tap Tap Mine?

Telkens wanneer je met de muis klikt, verdien je een kleine hoeveelheid Bitcoins in dit klikspelletje. Ruil er een paar in voor handige upgrades en andere functies, zoals krachtige algoritmen en verbeterde hardware.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om Bitcoins te verdienen, aankopen te doen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke en uitdagende online spelletjes ook eens. 

  1. Pop it Master
  2. Money Clicker
  3. Idle Mining Empire
  4. Lucky Gold Piggies

Wie is de maker?

Bitcoin Tap Tap Mine is gemaakt door MarketJS.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!