Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Square Bird

De boerderij is nog mijlenver verwijderd. Kun jij deze dappere kip helpen om haar schuur veilig en wel te bereiken in Lay Eggs

Ze heeft gelukkig een heleboel eieren. Deze zullen echt van pas komen tijdens haar reis in dit snoezige en uitdagende avonturenspelletje. Ze gebruikt ze om heuvels mee over te steken, munten te verzamelen en meer! Je kunt de munten zelfs gebruiken om een paar heldhaftige vrienden van de kip te ontgrendelen. 

Adam and Eve 2 en Cut the Rope 2 zijn nog twee fantastische vaardigheidspelletjes om te spelen!

Speluitleg

Lay Eggs is een retro actiespel. Ga samen met de kip op avontuur terwijl ze eieren legt die haar zullen helpen om verschillende gevaren te trotseren terwijl ze haar boerderij weer probeert te bereiken.

Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren. 
  • KLIK MET LINKS om de kip eieren te laten leggen. 

Wie is de maker? 

Lay Eggs is gemaakt door BPTop.