Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Popcorn Box

Popcorn maken lijkt misschien heel eenvoudig, maar kan best lastig zijn! Hoe goed breng jij het er vanaf in Popcorn Box?

Kun jij de heerlijkste popcorn maken zonder dat de maiskorrels uit de doos vallen? Je kunt munten verdienen om ander eten en bloemen te kopen in dit geweldige tikspelletje, maar let op je sterren! Als je de drie sterren die je aan het begin van het level hebt gekregen verliest, moet je weer helemaal opnieuw beginnen.

Hoe speel je Popcorn Box?

Het doel van Popcorn Box is een doos met popcorn of andere items te vullen, maar alleen tot aan de lijn. Als je boven de lijn komt en popcorn morst, raak je sterren kwijt. Je moet een level weer helemaal opnieuw spelen als je alle sterren kwijt bent.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om popcorn te maken of de doos met andere items te vullen.
  • LAAT LOS om te stoppen met vullen.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag geweldige spelletjes voor één speler? Check dan deze coole titels!

  1. Toilet Paper: The Game
  2. Monster Up
  3. Knife Spin