Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Pop It Master

Hoe snel kun jij alle bubbels laten knallen in Pop It Master? Dit is een uitstekend spelletje om je stress te verlichten.

Ben jij zo'n type dat het heerlijk vindt om met bubbeltjesplastic te spelen? Dan zul je zeker van het knallen van bubbels in dit puzzelspelletje genieten. Verpletter razendsnel luchtkussens in de vellen met de vorm van een hart, eenhoorn en meer!

Hoe speel je Pop It Master?

Pop It Master is een klikspelletje geïnspireerd op Pop It Fidget-speelgoed. Verpletter de bubbels razendsnel in elk level.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om op een bubbel te drukken.

Waarom zijn Pop It-spelletjes zo populair?

Net als online spelletjes op basis van Fidget Spinners en ander zintuiglijk speelgoed, worden Pop It-spelletjes gebruikt om te ontspannen of stress te verlichten. Ze kunnen ook de symptomen van aandoeningen als ADHD en autisme verlichten.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook deze geweldige online spelletjes eens.

  1. Lines
  2. Sort Hoop
  3. Bubble Shooter
  4. Coloruid 2

Wie is de maker?

Pop It Master is gemaakt door RAD BROTHERS.