Fantasie Spelletjes

 • Drakenwereld
  Spelen
  Drakenwereld
  4770 keer gespeeld

  Er woedt een hevige strijd tussen de sterkste draken van dit koninkrijk! Ben je klaar om mee te doen? Kies dan een draak en schakel je tegenstanders uit in dit actie- en avonturenspel voor meerdere spelers. Je kunt ze bestoken met vuurballen of verzengen met je vuuradem!

 • Life: The Game
  Spelen
  Life: The Game
  38806 keer gespeeld

  Het leven kan een uitdaging zijn, vooral in dit waanzinnige online spel! Je eerste taak? Geboren worden. En daarna? Leren praten. Kun jij al deze hilarische levensdoelen voltooien?

 • Kleed mijn baby
  Spelen
  Kleed mijn baby
  10778 keer gespeeld

  Laat je baby een stijlicoon zijn! Kies schattigste kleertjes, een kostuum, winters of zomers...

 • Dog Simulator 3D
  Spelen
  Dog Simulator 3D
  13452 keer gespeeld

  Niemand heeft gezegd dat het leven van een hond een makkie was! In deze wilde 3D actiegame mag je het zelf beleven. Ga met deze dalmatiër en zijn vrienden mee op zoek naar munten, lekker eten en nog veel meer!

 • 3D draak: stad der zonden
  Spelen
  3D draak: stad der zonden
  9618 keer gespeeld

  De Stad der Zonden is de perfecte plaats om de boel eens flink op stelten te zetten. Zou jij er liever doorheen racen in een muscle-car, of de boel onveilig maken op de rug van een dolle draak? Kies het voertuig of het monster uit dat het beste bij je past in deze 3D game vol actie.

 • 3D-kattensimulator
  Spelen
  3D-kattensimulator
  61212 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een kat eruit? Beleef het zelf in dit hilarische simulatiespel vol kattenkwaad! Werk samen met een van deze prachtige pluizenbollen bij het vangen van muizen, omstoten van vuilnisbakken en speuren naar lekkernijen. Je kan zelfs virtueel geld verdienen om schattige pakjes voor jouw kat te kopen.

 • Fantasiediertje: spreukenfabriek
  Spelen
  Fantasiediertje: spreukenfabriek
  664 keer gespeeld

  Dit meisje gebruikt haar magische krachten om allerlei sprookjesachtige, exotische dieren te creëren. Ontdek wat er gebeurt als ze verschillende ingrediënten zoals aardbeien, rubberen eendjes en chocoladekoekjes combineert met een betoverd ei. Ze kan twaalf verschillende dieren maken in dit grappige online spel.

 • Smash Hit
  Spelen
  Smash Hit
  3849 keer gespeeld

  Hoe lang blijf jij in beweging in dit mysterieuze laboratorium? Gebruik de krachtbollen om alles op je pad uit elkaar te laten knallen in dit 3D actiespel. Houd de meter bij terwijl je zoveel mogelijk driehoeken en vierkanten vernietigt.

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  20460 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Vossensimulator
  Spelen
  Vossensimulator
  32732 keer gespeeld

  Hoe zou het zijn om een vos te zijn? Dat is een lastige vraag, maar in dit simulatiespel kun je erachter komen! Ga samen met een virtuele vos op zoek naar eten, ontwijk de vervelende boeren en help je schattige vossenfamilie.

 • Sue's Witch Magic Make Over
  Spelen
  Sue's Witch Magic Make Over
  14725 keer gespeeld

  Gebruik alle toverspullen om een toverdrank te maken die je in Sue verandert.

 • Duistere prinses aankleden
  Spelen
  Duistere prinses aankleden
  536 keer gespeeld

  Als deze duistere prinses haar scepter pakt, berg je dan maar!

 • Vuurkoningin aankleden
  Spelen
  Vuurkoningin aankleden
  659 keer gespeeld

  Pas maar op, want de accessoires van deze vuurkoningin zijn dodelijk!

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  67042 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Luchtkoningin aankleden
  Spelen
  Luchtkoningin aankleden
  3399 keer gespeeld

  Kun jij deze mysterieuze elfenkoningin een magische make-over geven?

 • Paintballracers
  Spelen
  Paintballracers
  1316 keer gespeeld

  Wie haalt als eerste de eindstreep in deze doldwaze racegame? Gebruik paintballs en zware bommen om je tegenstanders te vertragen terwijl je je een weg door de keuken blaast in een miniscule racewagen.

 • Santa Snakes
  Spelen
  Santa Snakes
  7393 keer gespeeld

 • Bella de vampier opmaken
  Spelen
  Bella de vampier opmaken
  379 keer gespeeld

  Na eeuwenlang hetzelfde uiterlijk wordt het hoog tijd voor iets anders.

 • Lordz2.io
  Spelen
  Lordz2.io
  973 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een heer te worden in deze multiplayer en realtime-strategygame? Strijd voor eeuwige roem tegen andere spelers van over de hele wereld. Stel je boogschutters, piekdragers en andere eenheden strategisch op. Ga snel aan het werk want je moet grondstoffen verzamelen, kastelen bouwen en vijanden verpletteren!

 • Adam and Eve: Golf
  Spelen
  Adam and Eve: Golf
  3465 keer gespeeld

  Adam gaat de middag op zijn favoriete golfbaan besteden in deze knotsgekke sportgame. Het zal er natuurlijk wild aan toegaan! Kan jij de creatieve holbewoner helpen om lavaputten en pissige pterodactyli te vermijden terwijl hij een paar hole-in-ones probeert te scoren?

 • Magoia
  Spelen
  Magoia
  9842 keer gespeeld

  Stap in een magisch rijk vol onvergetelijke personages in dit leuke MMO-spel. Een epische strijd staat op het punt van losbarsten en jij kunt je eigen rijk opbouwen en aanpassen terwijl je intussen het kwaad bestrijd.

 • Prinsessen: fantasiekapsel
  Spelen
  Prinsessen: fantasiekapsel
  1924 keer gespeeld

  Ook prinsessen houden van een verkleedpartijtje. Deze twee meiden willen eruitzien als hun favoriete sprookjesfiguur. Kun jij ze helpen aan magische kapsels en betoverende jurken in dit online spel voor meiden?

 • Mega Anime Avatar Schepper
  Spelen
  Mega Anime Avatar Schepper
  9624 keer gespeeld

  Schep je favoriete anime karakter of verander jezelf in een avatar in dit gloednieuwe en geweldige spel; Mega Anime Avatar Schepper! Toon je creativiteit!

 • Opmaken voor Halloween
  Spelen
  Opmaken voor Halloween
  161 keer gespeeld

  Help deze spookachtige schone met de voorbereidingen voor de griezeligste nacht van het jaar!

 • Zingmeerminnen
  Spelen
  Zingmeerminnen
  33 keer gespeeld

  Help deze stijlvolle onderwatermeiden aan geweldige outfits!

 • Handless Millionaire 2
  Spelen
  Handless Millionaire 2
  4212 keer gespeeld

  Je moet toegeven dat de makers van deze dolle online game goed werk hebben verricht. Ze weten duidelijk hoe je een bloedstollend leuke tijd kan beleven! Kan jij stapels cash bij elkaar rapen in deze chaotische gameshow voordat een slecht functionerende guillotine je virtuele handen afhakt?

 • Monster Go
  Spelen
  Monster Go
  3908 keer gespeeld

  Deze ondeugende monsters zijn allemaal door elkaar gehusseld! Kun jij ze in dit online puzzelspel helpen om opnieuw gekoppeld te worden met alle net zo knuffelige wezens als jij?

 • Monster Rampage
  Spelen
  Monster Rampage
  963 keer gespeeld

  Dit gigantische monster is vanmiddag een beetje chagrijnig. Hij heeft besloten zich een weg te banen door deze gigantische metropool! Sluit je bij hem aan bij zijn epische razernij in dit kolossale actiespel. Verpletter auto's, bijt de kop af van vervelende hipsters en nog veel meer.

 • Sailor Moon aankleden
  Spelen
  Sailor Moon aankleden
  2815 keer gespeeld

  Sailor Moon en haar magische vriendinnen kunnen wel een paar nieuwe outfits gebruiken...

 • Engelenmaker
  Spelen
  Engelenmaker
  134 keer gespeeld

  Heb je wel eens een engel gezien? Nee? Dan is dit je kans!

 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  49707 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Pretty Cure 2
  Spelen
  Pretty Cure 2
  123 keer gespeeld

  Een echte krijgster heeft nooit een dagje vrij. Kun jij een nieuwe outfit kiezen voor hun nieuwe avonturen?

 • Cyber Gears
  Spelen
  Cyber Gears
  3249 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit zo'n wilde racebaan gezien. Hoe lang denk jij het vol te houden? Probeer tegenstanders te verslaan en veilig de eindstreep te behalen terwijl je ondertussen van alles rond de oren geslingerd krijgt, van exploderende mijnen tot lasers. Alleen de sterksten overleven dit maffe racespel.

 • Legend of Warships
  Spelen
  Legend of Warships
  343 keer gespeeld

  Verovert jouw vloot de oceanen in je strijd tegen andere gamers van over de hele wereld? Vaag je vijanden van de map en word heer en meester over de zeeën in deze realtime militaire strategiegame. Je staat aan het roer van torpedojagers en slagschepen uit de Tweede Wereldoorlog. Sterkte, commandant!

 • Creatur.io
  Spelen
  Creatur.io
  1219 keer gespeeld

  Jouw diertje is erg schattig en knuffelbaar. Maar hij vecht ook voor zijn leven! Kan jij hem helpen om alle grotere dieren die vastberaden zijn om hem op te vreten te slim af te zijn? Je zal een heleboel eten moeten opsmikkelen en ervoor zorgen dat je diertje groot genoeg wordt om een echte jager te worden in plaats van zelf te worden opgejaagd in deze spannende io-game.

 • My Baby Unicorn 2
  Spelen
  My Baby Unicorn 2
  4735 keer gespeeld

  Geef dit lieve eenhoorntje een uniek uiterlijk!