Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Ultimate Flying Car

Maak je klaar voor de rit van de toekomst in Ultimate Flying Car. Vlieg door de lucht met een gevleugelde wagen in dit gave autospelletje!

In dit 3D rijspelletje kun je kiezen uit twee verschillende manieren om de game te spelen. Scheer over de stad in de Free Ride spelmodus of bereid je voor op een spannende wedstrijd in de Race spelmodus. Omdat vliegende auto’s in het echte leven nog niet verkrijgbaar zijn kun je voorlopig alvast oefenen in dit zweefauto simulatiespelletje.

Hoe speel je Ultimate Flying Car?

Misschien hebben we in de toekomst allemaal wel vliegende auto’s. In dat geval kun je ze in dit race spelletje alvast uitproberen. Om van de racebaan te komen moet je eerst genoeg vaart maken om op te stijgen. Ben je eenmaal op snelheid, stuur dan omhoog om het luchtruim te verkennen. Oefen in de vrije rit modus om te wennen aan de besturing, en probeer dan eens mee te doen aan een racewedstrijd. 

Er zijn meer dan twaalf verschillende levels en auto’s om uit te proberen. Welk vliegend voertuig vind jij het beste? Test ze allemaal door er in deze auto simulator mee te rijden en vliegen. Je kunt ook munten en diamantjes verzamelen om nog meer auto’s vrij te spelen.

Spelbesturing

Speler 1

  • W, A, S, D om te rijden en vliegen
  • T-TOETS om de camerahoek aan te passen

Speler 2

  • PIJLTJESTOETSEN om te rijden en vliegen
  • L-TOETS om de camerahoek aan te passen

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze mooie auto- en stuntspellen:

  1. Highway Bike Racers
  2. Madalin Stunt Cars 2
  3. Neon Biker
  4. Super Slope Game

Wie is de maker van Ultimate Flying Car?

Ultimate Flying Car is gemaakt door RHM Interactive.