Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Pijl Spelletjes

Over Onze Pijl Spelletjes

Leg aan en schiet in onze spannende pijl spelletjes. Kijk alleen wel uit! Als je niet zorgvuldig de tijd neemt, mis je misschien het doelwit wel of erger! In een paar van deze vaak intensieve richt- en schietspelletjes moet je iemand misschien wel naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis of zelfs een lijkenhuis sturen!

Een stel onverschrokken individuen in de stickmanspelletjes laten je zelfs appels van hun hoofd schieten! Als je liever wat veiliger speelt, zijn er ook heel wat sportspelletjes in deze categorie. Je kunt aan je virtuele richtingsvaardigheden werken tijdens het bowlen, golfen, basketballen of een paar potjes biljart. De pijlen in deze titels zijn instructief en uiteraard niet van hout gemaakt!