Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Top Down Shooter Spelletjes

Het is tijd om neer te kijken op de slechteriken. Letterlijk!

Sommige shooter spelletjes plaatsen je in het midden van alle actie. Als je liever een stap terug neemt en volledige slagvelden uitschakelt terwijl je het opneemt tegen je vijanden, dan is deze categorie van gratis online spelletjes echt iets voor jou.

Als je ouderwetse spelletjes verkiest zoals Commando en Ikari Warriors, dan ben je hier op de juiste plaats. De spelletjes in deze categorie laten je een weg banen doorheen hevige slagvelden vanuit een bovenperspectief. Het zal mogelijk zijn om te zien waartegen je het opneemt en hierdoor je aanval te plannen.

Dat betekent niet dat je alle levels en missies in deze spelletjes zal behalen op je eigen tempo. Juist zoals een echt slagveld, zullen de troepen vijanden niet wachten totdat je een granaat naar hen werpt. Ze zullen je achterna komen met alles dat ze hebben. Je zal hun kogels en raketten moeten ontwijken terwijl je dekking neemt achter vaten, jeeps en alles dat je veilig houdt totdat je de volgende stap hebt uitgedokterd. 

Je zal ook het betreffende voertuig van de baas of legervoertuig uit moeten schakelen. Als een goed bewapende helikopter je aanvalt met een spervuur van kogels, zal je dit wel aankunnen, nietwaar? Zo ja, zul je vast niet bezorgd zijn als je een spierbundel van een generaal met een eindeloze voorraad munitie tot zijn beschikking tegenkomt of een goed uitgerust militair grondgebied vol met soldaten.

Zweet niet te veel. Je zal onderweg heel wat verbluffende wapens en power-ups tegenkomen. Als het te riskant wordt, kun je altijd een vriend oproepen om je te helpen met behulp van de 2speler modus. Zorg ervoor dat je “ijzig koel blijft” terwijl je deze gratis online spelletjes uitprobeert.