Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Zombie Hunters: Arena

Honderden levende doden staan klaar om jou en tal van andere spelers uit de hele wereld tot een smakelijk hapje te reduceren in Zombie Hunters: Arena. Je weet wat je moet doen, toch?

Zo niet, is het tijd om je wapens tevoorschijn te halen in dit actierijke en coöperatieve zombiespelletje! Je begint de strijd met één wapen, maar er zullen tal van andere wapens opduiken om jouw epische gevecht voor overleving naar het hoogste niveau te nemen!

Werk samen met andere spelers om de zombies zo snel mogelijk uit te schakelen, maar ze allemaal elimineren is gewoonweg onmogelijk. Hou je ogen open voor pantsers en EHBO-kits. Deze zombies zijn heel aanhoudens en geven het niet zonder slag of stoot op!

Hoe speel je Zombie Hunters: Arena?

Zombie Hunters is een schietspelletje voor meerdere spelers waarin je samenspeelt met andere spelers op het op te nemen tegen een heel leger van levende doden. Elimineer ze zo snel mogelijk terwijl je op zoek gaat naar power-ups en coole wapens als kettingzagen.

Spelbediening

Toetsenbord

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN om te rennen.

Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om in verschillende richtingen te kijken.
  • KLIK MET LINKS om je wapen te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige actiespelletjes om te spelen!

  1. Zombs.io
  2. Zombie Killers
  3. Pixel Gun Apocalypse 3

Wie is de maker?

Zombie Hunters: Arena is gemaakt door Pixel Cave

.