Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Gun Blood

Alleen een echte revolverheld zal al deze epische duellen overleven! Hoe lang houd jij het vol in Gunblood?

Het is een spannende actieshooter. Er is een groep van dodelijke schurken die vastbesloten is om jou uit te schakelen. Laat ze zien wie de baas is door ze vol met gaten te pompen voordat zijn hun zes pistolen kunnen trekken in dit intense en razendsnelle schietspelletje! Al spelende zijn er aanvullende uitdagingen waarmee je jouw virtuele schietkunsten kunt demonstreren.

Hoe speel je GunBlood?

Jij neemt het op tegen een aantal schurken in verschillende duellen tot de dood in Gunblood. Het is een spannend schietspelletje. Zorg alleen dat je wacht tot de countdown is afgelopen voor jij je wapen trekt. Je hebt een beperkt aantal kogels dus zorg dat je elk schot goed benut!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om je wapen te richten.
  • KLIK MET LINKS om te schieten.

Soortgelijke spelletjes

Als je graag gevechtspelletjes en andere actievolle titels speelt, check dan ook deze drie.

  1. Gunblood Remastered
  2. Shot Trigger
  3. Stickman Archer: Mr. Bow
  4. Tank Fury

Kan ik GunBlood op de mobiel spelen?

Ja! Je kunt het downloaden via Google Play.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!